Dar tu ce crezi ca este unitate sa poti pune ce vrei tu pe laptop-ul ala? Nu il poti upgrada de la Intel catre AMD, si nici placa video dedicata nu ii poti pune, vei merge cu chip-ul grafic integrat din procesor. Nu poti transforma rascheta aia de laptop intr-unul de gaming, prcesoare mai bune ca Atomul ala vei gasi, dar mai greu.
Inainte sa pui intrebarea asta stupida tu nu te-ai intrebat "se poate face asa ceva?". Raspunsul meu este NU! Nu se gasesc piese pentru laptop prin toate santurile. Piese noi pentru laptop nu se gasesc, doar ebay/amazon se gasesc SH.Si daca ai un model de procesor pe laptop tu trebuie sa il schimbi cu un procesor EXACT ca ala.Ex la al meu:am un Intel Core 2 Duo T7700 2.4 Ghz dual core si daca vreau sa-l schimb trebuie sa iau tot T7700, placa video Ati Radeon HD 2600, tot acelasi model trebuie sa iau dar toate SH! Nu poti pune alte procesoare/placi video decat pe cele care au venit din fabrica
Dar memoria Ram? Pot sa-i pun macar inca 2? si placa video, chiar nu pot sa-i pun una separata? si hp8510p daca am Intel Atom CPU N550 1.50ghz,NU POT MACAR SA-I PUN UN CELERON N550 3.0 ghz
anonim_4396 întreabă: