Destul de mult. Cred ca trebuie sa pui 100-150 de lei manopera peste pretul pieselor. Eu mai bine as pune banii aia peste ceilalti si as lua un SSD de 500GB sau orice altceva.
Doar manopera sau si piesele incluse+manopera?
Din intrebarea ta nu se intelege exact
Mai degraba iti cumperi componentele respective si ti le schimbi tu, nu-i mare chestie... Ii o joaca de copii, n-ai cum sa gresesti( poate doar daca esti complet paralel cu tehnologia si inca trimiti mesaje cu porumbelul)
Salut. cam 150 lei. Personal as face-o singur acasa. E treaba lejera. Doar dai spatele jos la laptop si inlocuiesti piesele. Is tutoriale cam la orice tip de laptop pe YT si ai nevoie numa de o surubelnita.
In caz de doresti sa ti le schimbi tu ai grija ce tip de ram si cata memorie sa aiba, verifica si cate sloturi de ram in in laptop si cat poate duce. Cred ca daca dai un search pe google cu numele laptopului si adaugi "disassembly" mai mult ca sigur gasesti video-uri dezmebrari( abia inveti si tu cum se face, pentru rami de obicei dai jos doar un capacel sau tastatura in functie de laptop). Cat despre ssd, nu cred ca ai nevoie de unul special, pur si simplu iti inlocuieste hdd-ul din laptop cu un ssd.
Nu știu ce tehnologie extraterestră ai tu, dar schimbarea plăcuțelor RAM e FOARTE complicată. Dacă se rupe plăcuța când apeși pe ea? Să nu mai vorbim de SSD, ai de înșurubat 4 șurubele. /s
Daca se schimba doar prin desfacerea capacului de sub laptop ar trebui sa o faca gratis daca vei cumpara acele componente de la ei. Daca trebuie desfacut tot laptopul, mai bine platesti si curatarea lui si schimbarea pastei si a thermalpadului si cu tot cu instalarea componentelor ar trebuie sa fie sub 100 lei.
Depinde de laptop
sunt care au capac special in spate pentru hdd/ssd si memorie
altele trebuiesc desfacute COMPLET ca sa ajungi la hdd/ssd si memorie
in primul caz daca nu te descurci singur si nu ai surubelnita care trebuie, nu ar trebui sa coste mai mult de 50 de lei
in cazul 2 cel putin 100 de lei te costa (nu e deloc o treaba simpla, si daca te pricepi tot te poti frige, iar in general nu strica DELOC sa ai manualul de service al respectivului laptop)
Sper ca ai raspuns la misto. Aici vorbim de schimbarea placutelor ram, nu a discurilor de frana pentru a mai da si un ciocan doua. Se umbla finut... Nu trebuie sa tragi sau sa impingi ca animalul, nu-s lipite cu super glue ori ruginite in loc
GamesAndrey întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: