Pai ai vrut de 600, 700, 1000 euro ce mai urmeaza? tu faci misto de noi? asta e ultimul wishlist care ti-l mai dau.SI legat de sli sau cf:este o tehnologie ce permite folosirea a două plăci video simultan pe acelaşi sistem.http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1389203/
Tu ori nu pricepi, ori ai chef de misto, ori ai 10-11 ani.
Cum a zis si rgx, ai zis de 600 de 1000 sia cum de 700.
Ce mai urmeaza, de 800?!
Pentru cultura ta generala, sli insemna sa conectezi doua placi video odata, asta daca are palaca suport sli.
Crossfire e la ati si sli la nVIDIA.
E o poveste complicata faza e ca vreau sa iau 2 pcuri de gaming, peste o luna iau unu de 700 euro Si in vara ma duc sa lucrez si iau unu de 1000 de uero intelegi numai ca nu prea ma stiu eu cu astea si oricum asta e un site unde oameni se ajuta daca nu doresti sa raspunzi nimeni nu te obliga sa o faci mersi oricum de raspunsul de mai sus.
Pai daca tu nu stii sa te exprimi corect ce vina am eu? daca vine cineva si spune "vreau un pc de 500, 700, ba nu de 800 euro"tu ce ai crede despre el? Si pana la vara se pot schimba multe, vor aparea noi placi video, procesoare etc.cel mai indicat e sa pui o intrebare despre configuratia respectiva atunci cand dispui de bani si esti hotarat sa cumperi ceva.
E un site unde se ajuta lumea dar tu esti greu rau de cap.
Ai primit destule raspunsuri ok, dar tot nu ai inteles nimic.
Cum am zis mai sus, eu cred ca mai mult de 11-12 ani nu ai.
Dar stii ce? Du-te talica frumusel la ori ce magazin de pc-uri si spune-le ca vrei un pc de gaming la bugetu cutare, te rezolva imediat!
Unde te duci tu sa lucrezi daca esti un pusti frustrat de 13 ani care bea energizante si fumeaza cu frica,, ca sa nu il prinda mamica?
Eu zic sa o lasi balta...
Ar trebui sa te intrebi daca ai bani de o acadea nu de pc de 1000 de euro!
Mai baiete tu esti intreg la cap?
Parintii tai stiu ce faci pe net?
O sa ii fac SLI cu 3 de GT220! Ca nu suporta alea SLI, nu conteaza. Da bine sa aiba 3 placi video intr-un PC de gaming. :P Unul mai vechi, acceptabil totusi - http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1286488/
AvalohAlyn întreabă: