| Bossmen a întrebat:

care este cea mai buna configuratie pc gaming si live streaming de 700 euro si ce inseamna support crossfire sau SLI?

19 răspunsuri:
| rgx a răspuns:

Pai ai vrut de 600, 700, 1000 euro ce mai urmeaza? tu faci misto de noi? asta e ultimul wishlist care ti-l mai dau.SI legat de sli sau cf:este o tehnologie ce permite folosirea a două plăci video simultan pe acelaşi sistem.http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1389203/

| ROB3RT89 a răspuns:

Tu ori nu pricepi, ori ai chef de misto, ori ai 10-11 ani.
Cum a zis si rgx, ai zis de 600 de 1000 sia cum de 700.
Ce mai urmeaza, de 800?!
Pentru cultura ta generala, sli insemna sa conectezi doua placi video odata, asta daca are palaca suport sli.
Crossfire e la ati si sli la nVIDIA.

| Bossmen explică (pentru rgx):

E o poveste complicata faza e ca vreau sa iau 2 pcuri de gaming, peste o luna iau unu de 700 euro Si in vara ma duc sa lucrez si iau unu de 1000 de uero intelegi numai ca nu prea ma stiu eu cu astea si oricum asta e un site unde oameni se ajuta daca nu doresti sa raspunzi nimeni nu te obliga sa o faci mersi oricum de raspunsul de mai sus.

| Bossmen explică (pentru rgx):

AA da si placa video care ai propuso tu cum de e mai scumpa ca una zotac 960 care e 256 de bit e mai buna sau de ce?

| rgx a răspuns (pentru Bossmen):

Pai daca tu nu stii sa te exprimi corect ce vina am eu? daca vine cineva si spune "vreau un pc de 500, 700, ba nu de 800 euro"tu ce ai crede despre el? Si pana la vara se pot schimba multe, vor aparea noi placi video, procesoare etc.cel mai indicat e sa pui o intrebare despre configuratia respectiva atunci cand dispui de bani si esti hotarat sa cumperi ceva.

| Bossmen explică (pentru Bossmen):

Am vrut sa zic cum de e mai scumpa ca placa asta :http://www.pcgarage.ro/......256-bit-2/ si de ce?

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Bossmen):

E un site unde se ajuta lumea dar tu esti greu rau de cap.
Ai primit destule raspunsuri ok, dar tot nu ai inteles nimic.
Cum am zis mai sus, eu cred ca mai mult de 11-12 ani nu ai.
Dar stii ce? Du-te talica frumusel la ori ce magazin de pc-uri si spune-le ca vrei un pc de gaming la bugetu cutare, te rezolva imediat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru rgx):

Daca nu apare si cu 850 tot degeaba laughing

Nici o placa vedeo din modelul gtx 960 nu dispune de 256 bit.

| KodrutZ a răspuns (pentru rgx):

..sau 3-4 placi. happy In rest nu imi mai racesc gura de pomana, vad ca ati pierdut voi destul timp cu el.

Este mai scumpa pentru ca are tehnologii noi consum mai mic etc.si nu sta totul doar in bus, cipul grafic face legea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Bossmen):

Unde te duci tu sa lucrezi daca esti un pusti frustrat de 13 ani care bea energizante si fumeaza cu frica,, ca sa nu il prinda mamica?
Eu zic sa o lasi balta...
Ar trebui sa te intrebi daca ai bani de o acadea nu de pc de 1000 de euro!
Mai baiete tu esti intreg la cap?
Parintii tai stiu ce faci pe net?

| rgx a răspuns (pentru KodrutZ):

Da corect laughing pune si tu un wishlist aici la om ca poate vrea sa il cumpere pe asta de 700.

O sa ii fac SLI cu 3 de GT220! Ca nu suporta alea SLI, nu conteaza. Da bine sa aiba 3 placi video intr-un PC de gaming. :P Unul mai vechi, acceptabil totusi - http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1286488/

Am avut si o placa de genul si mai slaba gt 210, era mai slaba decat cipul grafic din procesorul Intel laughing)) vai de mama lor de placi!

"La vremea lor"... Eu inca am o placa de baza de-aia cu nForce2 si video integrat, e un Palomino 1700+ in ea parca. Merge de rupe. tongue

Bun asa, am avut si eu un desktop de la fujitsu care catarea vreo 15 kg si jucam fifa 98 cu carcasa deschisa si cu un ventilator de sufla aer spre el ca se incingea de il gasea dracii.Ce vremuri frumoase laughing))))

Ce carcase adevarate aveau sistemele brand pina acum vreo 5-6 ani...

Era mai groasa tabla ca aia de pe casa laughing) intr-adevar.