@ Gabryelle: Lasa de dorit internetul in Romania? Cred ca nu stii despre ce vorbesti, du-te in alte tari si vezi acolo net infect... downloadezi un film in 4-5 ore. Romania este printre primele 3-4 tari ca benzi de internet imense alocate clientilor.
Iar la momentul actual, cel mai bun provider din punct de vedere al vitezei de download este RDS, iar din punct de vedere al sigurantei este UPC (care si-a mai drumu la banda fata de anii precedenti)
Am Internet de la Romtelecom din 2004.
A căzut de 3 ori în 7 ani - de două ori a rupt un bou cu mașina stâlpul și o dată a plouat în cutia de alocare.
Ca stabilitate fără discuție Romtelecom bate lejer pe toată lumea.
Ca viteze de download EXTERN, tot Romtelecom îi bate pe toți pentru că ei nu au metropolitan deloc și merge la fel de oriunde ai trage.
Ca viteze de download dar și de upload INTERN (în România), RDS e tatăl lor fără discuție.
Ca prețuri pentru beneficii incluse (+tv și telefon), UPC e tatăl lor. Bonus, de la UPC poți să iei și net moca grație securității precare a rețelei .
Acum, te gândești ce-ți trebuie și în funcție de asta achiziționezi.
Bai, sincer eu am RDS ma cam enerveaza uneoric a mere ca un melc alte ori e cel mai tare.eu sunt pasionat de Counter strike si tin redirecte pe un sv intr'o ora redirectionez 5 jucatori iar un prieten cu net de la upc redirectioneaza in 4 ore 32 de playeri
Edmonds2342 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: