Play Stationu costa in jur de 450. Jocurile nu pot sa iti spun cat costa deoarece nu stiu care sunt. Dar poti sa iti Ps2 e destul de OK.
Eu am avut un ps2 fat cumparat la mana a2a si dupa l-am modat cu mcboot si am bagat ce jocuri am vrut de pe net. daca ai ps2 slim il poti moda cu cip
Playstation 2 costa 350 lei si un joc costa de la 30 lei pana la 100 lei si mai sunt si jocuri la 50 de lei cele mai multe.Dar sa stii ca 28 de jocuri costa foarte mult estimand fiecare joc la 50 de lei bucata vine 1400 lei de banii astia iti iei un playstation3 slim plus 3-4 jocuri.
Ps2 nu mai exista de vanzare in magazine..tot ce gasesti acum e la mana a 2-a. Pentru ps2 ( doar aparatul ) cu accesoriile mai mult de 150 de lei nu ai de ce sa dai.
cu jocurile..nu stiu..sunt vechi si grafici foarte slabe..eu zic ca tot pachetul ar putea face maxim 350 de lei.
Https://imageshack.com/i/p5aea104j
https://imageshack.com/i/ez104c1cj astea sunt jocurile
Un pret corect e de ~200 lei tot pachetul(jocuri+ps2). Ca oricum mai nimeni nu mai vrea ps2 sau nu mai cumpara, asa ca degeaba pui tu si 9999 lei.
Nu stiu daca se mai gaseste nou in magazin ps2 dar la mana a 2a a gasit cineva ps2 cu o maneta si memorycard la 100 lei. Cat despre combinatia ta pai daca jocurile sunt originale undeva la 450 dar daca jocurile nu sunt originale atunci undeva la 300