| Urgie83637 a întrebat:

Salut, TPU! Ce ar trebui să fac ca să ajung un dezvoltator cu normă intreaga? Dau funda! Mulțumesc frumos!

4 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Un dezvoltator de?

| Violleta2022 a răspuns:

Politehnica este o facultate imensa cu diverse departamente de inginerie in foarte multe domenii.

Ca sa te putem ajuta, avem nevoie sa stim in ce vrei tu sa
faci ca "dezvoltator", in ce industrie, pe ce profil?

"full stack developer" = inseamna in limba roamana: "dezvoltator cu norma intreaga"

Foloseste totusi limba romana, daca in engleza nu ai idee ce scrii si ce inseamna!

| Urgie83637 explică (pentru Violleta2022):

Buna seara! Am folosit limba romana cand am mention de dezvoltator cu norma intreaga. As dori daca puteți sa imi explicați (așa cum am menționat) tot ce se poate despre un full stack developer dacă ați văzut ca nu prea mă pricep. Când ați menționat: "Ce vrei să faci ca "dezvoltator", in ce industrie, pe ce profil" acest lucru nu am înțeles la ce v ați referit dvs. Ati putea sa imi explicați ce industrii/profile sunt în a fi un dezvoltator cu norma întreaga? Vă rog frumos!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Urgie83637):

Nu eu trebuie sa-ti explic tie despre fiecare industrie in parte, ca nu-mi ajung 10 pagini pe acest forum sa scriu atata, ci tu trebuie sa ne spui, simplu, cu cuvintele tale in romaneste CE VREI SA FACI in viitor, ce sa fii, ce sa muncesti?

PS la mine ziua, chiar ora pranzului happy