| AlinCosty a întrebat:

Ce părere aveți despre Note 9 în 2020?
Ce ați alege dintre S10 plus, Huawei p30 Pro și Note 9?

Răspuns Câştigător
| Bizon95 a răspuns:

Note 9 EVIDENT
S e seria leadship, Note e seria deluxe

Huawei NICI NU AS LUA IN CONSIDERATIE, cei care iti recomanda asta au asa ceva si VOR CA SI ALTII SA ISI IA TEAPA, nu numai ei:

https://www.xda-developers.com/google-revoke-huawei-android-ban-blacklist/

si MI SE RUPE DE CONTRAARGUMENTELE CARE SE VEHICULEAZA (ca nu o sa dispara Android-ul deja instalat, ca exista market-uri alternative, etc.) eu personal NU mi-as risca banii munciti sau stransi cu greu pentru un lucru care mai e si scump in nesimtire, cu toate ca e pe duca!

iar link-urile date de RAY nu numai ca, confirma ideea mea, dar, daca citesti printre randuri o sa vezi ceva SI MAI NASPA, si anume ca o sa se treaca pe un market PUR CHINEZESC care o sa fie nu numai MULT MAI SARACACIOS DECAT GOOGLE PLAY... DAAAAAAAAAAAAR, PLIN DE **RAHAT** CHINEZESC (aplicatii in chineza, prost traduse, lipsa aplicatii google complet, cum ar fi google maps, waze, google translate, etc... de jocuri nici nu vreau sa incep, pana cand producatorii de jocuri vor porta pe market-ul Huawei s-ar putea sa mai treaca 2 ani), etc.

PH00CK HUAWEI!

6 răspunsuri:
| RedNightmare a răspuns:

P30 pro omule!

| RAY a răspuns:

Huawei p30 Pro am mai discutat pe TPU despre acest subiect, am ajuns la concluzia ca Huawei p30 Pro este cel mai bun telefon la capitolu camera foto,video,in rest hardware nu e diferenta intre ele,faza e ca Huawei nu va putea folosi google,mess,Facebook de la anul,nu stiu ce vor face nici androidul nou, chiar nu stiu ce vor face, e un risc ce ne facem fara Facebook, meesenger, Instagram, what upp

| anonimg a răspuns:

Note 9. L-am văzut, l-am butonat, și este un flashgip care va face solicitărilor încă 5 ani de acum înainte. Doar că nu se mai fabrică și nu știm cât timp vor fi disponibile actualizări.
Huawei fără Google play nu îl văd prea bine. Iar dacă a fost acuzat că a furat informații de la casa albă, atunci cu cât mai mult poate fura informații despre alți utilizatori ai produselor sale. Nu inspiră încredere.
Despre S10 plus am auzit numai lucruri negative în toate review-urile: cameră față urat poziționată, bug-uri o mulțime, prea scump pentru ce face.

| AlinCosty explică (pentru anonimg):

Pai și ce să-mi cumpăr?

| anonimg a răspuns (pentru AlinCosty):

Note 9.
Din fabrică vine cu Android 8.1. Va primi Android 9, dar nu știu dacă va mai primi și Android 10. Totuși chiar și așa, se va menține multa vreme.
Este într-adevăr doar cu puțin mai slab decât S10 plus, dar este și mai ieftin. În plus are și stylus care poți face multe cu el; doar este Note.