| Darker a întrebat:

Ce sfat imi dati?
Vreau sa cumpar ceva intre PlayStation 3 si un Samsung Galaxy S3.
Vreau sa stiu fiecare ce are, avantaje, dezavantaje cat a dat pe el, de unde l-a luat.
Mai precizez ca la momentul actual am un LG Optimus L3.

10 răspunsuri:
| sahcal a răspuns:

Dupa mine... ia-ti s3. eu am s3mini si ps3. si peste 2-3 saptamani te plictisesti de ps3 dar de tel nu prea cred... si apropo pe s3 poti face mai multe + te mai poti si jucawinking oricum succes la alegeri

| zubby05 a răspuns:

Daca ai mai putin de 18 ani mai bine iti cumperi un ps3... daca iti iei un telefon asa performant ce faci cu el?laughing dai o gramada de bani... Cati ani ai?

| sltlp a răspuns:

Realizezi ca aceasta comparatie nu isi are sens?
Telefonul e telefon, consola e consola. Comparatii faci cand fie vrei sa alegi din 2 console, fie dintre 2 telefoane.

| MskDesign a răspuns:

Ciudata comparatie!
Un telefon comparat cu o consola!
Luand in considerare ca ai deja un telefon bunicel, as alege ps3.Ce poti face cu un telefon, mai nimic, in afara de rahatul ala de retea sociala care se numeste facebook.

| Darker explică (pentru zubby05):

laughing 14-15

| Darker explică (pentru sltlp):

Am vrut sa fac aceasta comparatie ( nici nu e o comparatie e o alegere), am vrut sa intreb ce se merita mai mult? un Ps3 sau un S3?

| sltlp a răspuns (pentru Darker):

E greu de comaprat cand ai lucruri atat de diferite.
Daca vrei sa te joci, ia un ps3. Ai de-a jocuri cate vrei si cate nu vrei. Daca nu vrei sa te joci atat de mult, ia un telefon, ca ala pe care il ai acum e slabut tare.

Stiulaughing. Apropo ca tot vorbim de PS3. Stiu de la un expert in domeniu ca orice PS3 duce jocuri precum FIfa ( 14, 13) PEs, Mafia 2, Gta 5 etc. Dar am vazut pe net de exemplu PS3 cu specificatii (Procesor, etc). Exista PS3-uri bune si slabe? Singura comparatie pe care o stiam era la GB si la Super Slim sau simplu.

| sltlp a răspuns (pentru Darker):

Nu. Asta e avantajul la console. Ai o consola, si rulezi orice joc. Nu te chinui cu procesaore, ca nu ai ram si alte prostii.
Da, ai gasit specificatiile, dar nu pooti schimba tu nimic. Sunt doar informative.
Diferente de performanta de la un ps3 la alt ps3 nu exista, insa poate exista e caldura si de energie consumata(cele vechi de prin 2007-2009 consumau destul de mult, pe cand cele care se fabrica azi consuma mult mai putin curent).

Mersi tongue Bafta