| VasyBlueLighT a întrebat:

Ce telefon sa aleg dintre LG L90 si Motorola Moto G 2014.Mentionez ca telefonul il cumpar SH.
As merge pe LG L90 pentru ca are bateria detasabila(un mare plus pentru telefoanele SH) si bateria mult mai puternica. Dar as merge si pe Motorola Moto G 2014 pentru ca are android stock, si ecranul de 5 inch, dar acesta are bateria nedetasabila, si am inteles ca are ceva probleme cu sunetul din apeluri.
Deci care sa il aleg?

5 răspunsuri:
| Kreefy a răspuns:

Motorola..ar fi mai bunicel. Android 4.4.4, memoria e la fel ca la LG, dar stiam ca Motorla e telefon bun, acum...astea noi nu stiu ce sa zic despre ele

| MaxiEcho a răspuns:

La bani aia îți Recomand un Sony, și anume Sony Xperia E3 are ecran de 4, 5 inch IPS(culori foarte bine din orice unghi)
Are la Quadrant un scor de 8500 și la Antutu un scor de 18.000 pana la 19.000 chiar și mai mult mie mi-a dat și 19.300!
Totuși dacă nu îți place ca e prea mic îți recomand Moto G!
Sa știi ca și eu am avut de ales dintre Sony Xperia E3, Sony Xperia M2, Moto G și am ales E3 fiindcă e mai ieftin și e extraordinar!
Uita-te pe pagina mea la întrebările mele mai de demult unde ceream păreri de telefoane!

| LisaMaria a răspuns:

Buna. Eu am Lg L90 si sunt foarte multumita de el. Deci eu iti recomand Lg-ul.

| VasyBlueLighT explică (pentru MaxiEcho):

Sony Xperia E3 e exclus find ca are doar 4 gb memorie interna si o sa am probleme cu asta, find ca eu imi bag multe aplicatii. Sony Xperia M2 ar fi si el dar nu se urca la nivelul lui LG L90 si Motorola Moto G 2014

| MaxiEcho a răspuns (pentru VasyBlueLighT):

Pai nici mie nu-mi place chiar deloc si urasc ca are doar 4GB memorie interna!
puteau sa puie si iei macar 8 GB, nu? si sa mai adaogeinca vreo 10 euro maxim!
Mie imi place E3 fiindca tine bateria mult chiar daca are 2330 MaH!
Oricum E3 are un procesor destul de performant la fel ca Moto G!
si sigur e exclus LG L90 fiindca e cel mai slabut de aici1
pai nu am vazut pe YouTube Moto Gcare sa aiba la Antutu mai mult de 18.000 la fel, dar sunt sigur ca o sa-ti dera mai mult de 18.000 daca atunci cand il cumperi dezactivezi Sincronizarea Automata care e inutila reduce performanta si descarca bateria!
Am vrut sa-mi cumpar Moto G, dar costa prea mult de nouasa ca am ales E3 findca e mai ieftin si nu pre m-am orientat dupa memorie, eu credeam ca are chiar 4 gb disponibili, dar are doar 2!
La fel si telefoanele care au 8 gh memorie interna au vreo 5 gb disponbile!
sa stii ca Moto G este un telefon exteptional!
deci il recomand fara retineri si renunta rapid la LG l90!