| DEADEND a întrebat:

ce windows mi-ati recomanda pentru un laptop cu 1GB Ram si AMD Athlon L110 Processor 1.20 GHz si pe 32biti sau 64biti? !

Răspuns Câştigător
| StefanPrintzy a răspuns:

Windows 7 ultimate merge cel mai bine la jocuri programe...

15 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Iti recomand windows vista, pune ce vrei tu, dar fereste-te de XP

| Mitrutz_Mitrut_1997 a răspuns:

Sistemul tau nu este unul chiar stralucit. Ti-as recomanda Windows XP 32-bit pentru ca ai doar 1GB RAM si procesorul este slabut... Sau ti-as mai recomanda Windows Vista, desigur tot pe 32-bit.Iar optional, in privinta jocurilor... jocuri doar foarte vechi. Sper ca te-am ajutat!winking

| StefanPrintzy a răspuns:

Salut,pentru 1 gb ram se recomanda mereu 32 bit, ti-as recomanda ori Windows 7 ori xp, vista e prea prost. Windows 8 sau 8.1 poate nu ai drivere compatibile cu ele.

| DEADEND explică (pentru StefanPrintzy):

Care windows 7?

| RobertMoon a răspuns (pentru StefanPrintzy):

Cum e prost Vista daca eu il am pe calculatorul asta de 2 ani si merge tot pe el? pe alt calculator am 8.1 care consuma destul RAM ceea ce nu e prea indicat pentru performantele lui

| StefanPrintzy a răspuns (pentru RobertMoon):

Windows vista e un Windows vechi care mananca mult ram si la gaming e scazut, e plin internetul de oameni care se plang de vista, daca ai pc bun o sa iti mearga bine dar daca ai un pc mai vechi mai bine bagi xp urat da bun!

| RobertMoon a răspuns (pentru StefanPrintzy):

XP nu mai este actualizat de 3 ani, eu joc pe vista jocuri precum Injustice sau Assasin Creed unity si nu ma plang merge bine, depinde si de joc sau de noroc de la caz la caz.

| StefanPrintzy a răspuns (pentru RobertMoon):

Xp da a pierdut actualizarile. Felicitari da daca te poti juca pe vista unity pe mediu sau high pe Windows 7 poti sa joci pe ultra. Windows 8 si 8.1 nu sunt pentru gaming dar ca sigur si pe alea merg bine jocurile.

| DEADEND explică (pentru RobertMoon):

ILuiz taci ca esti blonda.

| RobertMoon a răspuns (pentru DEADEND):

Windows 7 ultimate e bun, dar daca joc pe Vista jocuri de 20 GB gen Sacred sau altele poti zice ca e prost?

| Mitrutz_Mitrut_1997 a răspuns (pentru StefanPrintzy):

Windows 7 Ultimate nu-i va merge la ce sistem are! Nu observi?

| StefanPrintzy a răspuns (pentru DEADEND):

Windows 7 ultimate merge cel mai bine la jocuri programe...

| VladVladutz23 a răspuns:

Windows 7 pe 1 GB de RAM iti manaca sufletul si rabdarea din tine, in schimb XP merge foarte ok in conditiile astea. Iar Vista nu ti-l recomand sub nicio forma deoarece consuma multe resurse pentru o performanta identica cu a XP-ului. Dar in final alegi ce-ti place si ce e mai comod pentru tine... Sper ca ti-am fost de ajutor!

| gelu1970 a răspuns (pentru VladVladutz23):

Bravo Vlad. acest raspuns l-as fi dat si eu. o sa vada el cum e cu ultimate. cel putin eu as alege starter cu configuratia ce o are, si daca tot vrea w7

| VladVladutz23 a răspuns (pentru gelu1970):

Da, daca nu vrea sa aiba parte de un "downgrade" major ar putea opta pentru Starter sau Home basic care sunt mai simple si manaca mai putin.

| GeorgeAdrian a răspuns:

Intra Aici: http://wamjelly.com/? ref=1194275