Salut,pentru 1 gb ram se recomanda mereu 32 bit, ti-as recomanda ori Windows 7 ori xp, vista e prea prost. Windows 8 sau 8.1 poate nu ai drivere compatibile cu ele.
Cum e prost Vista daca eu il am pe calculatorul asta de 2 ani si merge tot pe el? pe alt calculator am 8.1 care consuma destul RAM ceea ce nu e prea indicat pentru performantele lui
Windows vista e un Windows vechi care mananca mult ram si la gaming e scazut, e plin internetul de oameni care se plang de vista, daca ai pc bun o sa iti mearga bine dar daca ai un pc mai vechi mai bine bagi xp urat da bun!
XP nu mai este actualizat de 3 ani, eu joc pe vista jocuri precum Injustice sau Assasin Creed unity si nu ma plang merge bine, depinde si de joc sau de noroc de la caz la caz.
Windows 7 pe 1 GB de RAM iti manaca sufletul si rabdarea din tine, in schimb XP merge foarte ok in conditiile astea. Iar Vista nu ti-l recomand sub nicio forma deoarece consuma multe resurse pentru o performanta identica cu a XP-ului. Dar in final alegi ce-ti place si ce e mai comod pentru tine... Sper ca ti-am fost de ajutor!
Xp da a pierdut actualizarile. Felicitari da daca te poti juca pe vista unity pe mediu sau high pe Windows 7 poti sa joci pe ultra. Windows 8 si 8.1 nu sunt pentru gaming dar ca sigur si pe alea merg bine jocurile.
Sistemul tau nu este unul chiar stralucit. Ti-as recomanda Windows XP 32-bit pentru ca ai doar 1GB RAM si procesorul este slabut... Sau ti-as mai recomanda Windows Vista, desigur tot pe 32-bit.Iar optional, in privinta jocurilor... jocuri doar foarte vechi. Sper ca te-am ajutat!
Windows 7 ultimate e bun, dar daca joc pe Vista jocuri de 20 GB gen Sacred sau altele poti zice ca e prost?
Bravo Vlad. acest raspuns l-as fi dat si eu. o sa vada el cum e cu ultimate. cel putin eu as alege starter cu configuratia ce o are, si daca tot vrea w7
Windows 7 Ultimate nu-i va merge la ce sistem are! Nu observi?
Da, daca nu vrea sa aiba parte de un "downgrade" major ar putea opta pentru Starter sau Home basic care sunt mai simple si manaca mai putin.
TheJocker întreabă: