| T1Nu a întrebat:

cine ma poate ajuta cum as putea scapa de toate reclamele :@ ma enerveaza la culme. Sa fiu mai explicit: Cum ar fi sa ma loghez pe site-urile de socializare (facebook) cind dau sa apas pe conecteaza-te imi apare fel de fel de site-uri si nu stiu cum sa scap de ele. FUNDAAA

Răspuns Câştigător
| AlexanderAdrian a răspuns:

Sunt 4 pluginuri care iti trebuiesc sa scapi de toate problemele, si da, toate: adblock, adblock plus, ghostery si cleaner facebook.

Stiu ca pare ciudat sa instalezi si adblock si adblock plus dar din propria experienta de mai bine de un an, fiecare din ele risca sa nu blocheze unele reclame dar celalalt intra in actiune, daca nu merge adblock merge sigur cu adblock plus.

ghostery nu e tocmai pentru reclame, insa te ajuta la tot felul de beacon-uri si chestii care-ti spioneaza activitatea. Insa va trebui dupa instalare sa selectezi anumite lucruri pe care nu le vrei blocate, google widgets, yahoo widgets, google plus, etc, de fapt poti intotdeauna sa le dai enable din mers. Daca blochezi tot si lasi asa vei constata ca nu vei mai putea de exemplu comenta pe unele bloguri, altfel spus sunt lucruri care nu trebuie blocate cu ghostery.

Sper ca nu te-am ametit prea mult. Ca sa nu te complici prea mult instaleaza-le mai intai pe primele trei si lasa ghostery pe alta data.

5 răspunsuri:
| KeNNT3D a răspuns:

Salut,asa apar la multi., nu prea ai ce face, incearca sa reinstalezi mozilla poate nu o sa mai faca asa.

| itsoft a răspuns:

Instaleaza acesta extensie Adblocker si ai scapat de reclame

| T1Nu explică (pentru KeNNT3D):

Nu merge nici asa sad am incercat si asta.

| Dismally a răspuns:

Instalezi Adblock Plus si scapi de toate reclamele.