| KylerMuzaffer a întrebat:

Cum Ar merge windows 7 pe acest sistem:
1.5 GB RAM DDR2
1.6 Ghz Intel Pentium Dual Core
500 HDD
256 Mb Placa video!

Dau funda! Am mai avut windows 7 si nu prea mergea unele jocuri de ce?

Răspuns Câştigător
| JustCosmin a răspuns:

4 GB RAM cel putin pentru Windows 7? Asta de unde ai scos-o? Nu informa lumea aiurea daca nu stii. Nici macar o versiune de Windows 7 pe 64-bit nu cere atat, ci 2GB RAM. Ce i-am recomandat noi pana acum cu Windows 7 pe 32-bit sau Windows 7 Starter este perfect. De unde stii tu ce placa de baza are daca nu a spus?
Cat despre jocuri, cele de pe XP pot fi jucate si pe Windows 7, ca nu degeaba este optiunea de compatibilitate.

8 răspunsuri:
| pozeanimate a răspuns:

Ar merge foarte bine
dar sa bagi windows 7 pe 32 bit nu 64 bit

| JustCosmin a răspuns:

Un Windows 7 Starter ar merge perfect.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Pentru ca unele jocuri pot fi mai vechi, si ruleaza numai pe windows xp.

| Hyp3rX a răspuns:

Pentru windows 7 ai nevoie de cel putin 4 gb ram iar placa de baza nu-i prea buna eu de ex am win xp am 1.5 gb ram 2ghz si merge foarte bine.in orice caz eu te-as sfatui sa nu iti bagi win 7.bafta big grin

| Hyp3rX a răspuns (pentru JustCosmin):

Http://dan-blog.ro/windows-xp-vs-windows-7.html cam de asa ceva ai nevoie sa iti mearga un win 7 perfect

| KylerMuzaffer explică (pentru pozeanimate):

Am bagat windows vista lite si imi merge perfect mersi!
laughing

| liviuiacob88 a răspuns:

Iti merge windows 7 (trebuie sa ai la RAM minim 1GB- procesor 1Ghz partitia de instalare minim 20 Gb )

| KobraXS a răspuns:

Windows 7, dupa mine(ca si windows vista)este un esec.Eu am un gb ram si procesor de 1.8 cu un core, placa video cu 512 mb memorie video.In idle(fara antivirus)la mine consuma 400 de MB.Ce oare consuma nu stiu. Windows-ul era optimizat complet.Colac peste pupaza, la gta 3 si minecraft(jocuri pe care le jucam foarte bine pe win xp), aveam lag.Imediat am trecut inapoi la win xp. Windows 7 este mai bun la internet, dar daca te joci pe calculator te sfatuiesc sa treci inapoi la windows xp