| Andrei2121 a întrebat:

Cum scap de prostia asta din bara? http://imgur.com/ijAkG85

Răspuns Câştigător
| Magnifico a răspuns:

Se vede ca nu e XP din poza laughing

@ Andrei 2121

Da click dreapta pe bara apoi vezi la "Proprietes" ai o optiune sa iti ascunda toate iconitele din bara-show quick lunch icon- (sa nu mai ai nimic-asta e bine pentru ca elibereaza din memoria RAM).

Ala e un toolbar instalat de tine (il ai si in browser) daca vrei sa scapi doar de el intri in "Add or Remove Progams (din Control Panel) si il dezintalezi (e acela cu simbolul grafic si denumirea Ask).

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Dezinstaleaza din add or remove programs (control panel) click dreapta si apoi Uninstall daca ai Windows XP sau din program and features daca ai Windows 7 sau 8.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Magnifico):

Desteptule! Eu am instalat Windows XP la care am pus imagine de Windows 7. Tu esti mama Omida? Si daca esti asa de bine pregatit ai fi stiut ca Windows 7 n-are "Add or Remove Programs". Asa ca nu mai rade de altul ca nu esti o mare inteligenta. Oricum, cand ii explici unui om ceva nu este obligatoriu sa razi. Doar ingamfatii fac asa. Dar asta e dovada de lipsa de cultura.

| LTAA a răspuns:

Start>Computer>Dezinstalare sau modificare program.

| Magnifico a răspuns (pentru Salontanul):

Daca nu intram eu pe intrebare nu vedeam raspunsul tau (vezi ca scrie undeva sub raspunsul meu "RASPUNDE".

"Dezinstaleaza din add or remove programs (control panel)" - cu ce difera de raspunsul meu?laughing

Eu am raspuns de fiecare data la cel mai serios mod posibil, am ajutat o gramada de oameni cum tu nu o vei face niciodata (intram cu Team Viewer la cei care nu se pricepeau deloc si le rezolvam problemele, uneori pierdeam si cate 2 ore in PC-ul altcuiva pentru a-i rezolva o problema).
Pe mine nu m-a interesat niciodata acea "Funda" sau clasamentul, eu intram doar pentru a ajuta (aveam un id facut special pentru acest site, cu sute de utilizatori de aici care nu se puteau descurca singuri si aveau nevoie de ajutor, ti-am mai spus pierdeam ore intregi sa ii ajut pe fiecare in parte!
Tu nici nu stii ce inseamna asta. Daca vedeam intrebari sterse ("Pagina solicitata nu este disponibila"-ca urmare a continutului,de obicei legat de piraterie) daca stiam si intelegeam ce-si dorea acel utilizator ii lasam mesaj cu ceea ce are de facut pentru a obtine ce isi doreste.Din nou, nu te vad facand tu din astea.

Dar explica-mi si mie unde am ras eu de tine? Ca ti-am spus "Se vede ca nu e XP din poza"?

Cand spui " Eu am instalat Windows XP la care am pus imagine de Windows 7" vrei de fapt sa zici ca ai scos o tema pentru Xp de Windows 7.

Eu nu ti-am explicat tie nimic, doar am facut o mica remarca in legatura cu ce ai spus tu.

Cati ani ai, asa de curiozitate?

Salontanul

Inaca o data: in Windows 7 nu exista "Add or remove programs".
In alta ordine de idei: vezi ca ai problema cu Windows-ul. Daca te uiti mai sus vezi ca scrie: "Salontanul a răspuns (pentru Magnifico): ". Deci am intrat pe "raspunde".
Ce ai facut tu nu ma intereseaza. trebuia sa-i raspunzi omului si gata nu sa-mi raspunzi mie. Eu nu pusesem nici o intrebare. Cat despre varsta mea, este o problema privata si nu sunt dispus sa raspund oricui. Daca insa imi citeai cu atentie raspunsurile mele ai fi gasit si cateva referiri la asta dar nu este important asta. Important este ca te legi de mine in loc sa-i raspunzi omului ce ai de spus si gata.
Stiam ca exita "Theme" pentru Windows dar nu m-am obosit sa-ti explic tie crezand ca pricepi din cuvinte simple. De altfel eu nu iau mot a mot ce spun englezii. Mai trec si prin limba romana (unde avem cuvinte care sa exprime ce vezi). Folosesc insa si cuvinte englezesti (ca sa prvin o intreaga teorie a ta) asa cum folosesc si cuvinte franceze. Un exemplu: puteam sa zic motamo si nu mot a mot. Si apropo, si eu folosesc TeamViewer (se scrie impreunat nu despartit) de la versiunea 5 din 2009. Eu zic sa terminam o discutie neimportanta pentru economia intrebarii. Altfel te voi bloca si gata.

| Magnifico a răspuns (pentru Salontanul):

Treaba cu "Salontanul a răspuns (pentru Magnifico): " nu am remarcat-o pentru ca nu mi-a aparut la notificari faptul ca ai comentat la raspunsul meu, acum am vazut. Uita-te la primul raspuns dat de tine "Dezinstaleaza din add or remove programs (control panel)" de ce imi spui mie ca nu exista daca ai gresit chiar tu?
Eu lui i-am raspuns nu tie, nu consider ala raspuns ce ti-am spus tie (chiar daca am folosit "RASPUNDE", daca nu o faceam tu nu vedeai acea remarca.

Bine, haide sa lasam lucrurile asa, sa consideram ca nimic nu s-a intamplat si nici aceasta discutie nu a existat.

Bafta!

Salontanul

La Window XP asa este: "add or remove programs". La Windows 7 este "program and features".