Cu programare, de către programatori profesioniști, dacă vrei să fie situl tău.
1. Poți folosi o aplicație, mai exact site-ul, prin intermediul altei companii. De exemplu: Shopify, Wix, BigCommerce, chiar și Facebook și Amazon (mai sunt și altele). Îți recomand să te documentezi despre "DROPSHIPPING", sunt avantaje și dezavantaje ca orice altceva, însă poți avea o afacere online cu costuri foarte mici, și nu ai treabă să ai inventar sau depozit real (și aici poți folosi depozitul altor companii/furnizori/producători). Plus, prin această metodă, ai putea să te documentezi despre ce înseamnă "Print on Demand", și deseori se întâmplă să fie gratis sau costuri foarte mici.
2. Poți plăti pe cineva pe internet (fiverr, upwork, și alte platforme) să-ți creeze un website 100% de la zero (0) prin aplicații de programare, totodată poți plăti pe cineva să-ți caute idei potrivite pentru numele companiei și al site-ului, dar și pentru emblema companiei.
Din câte am înțeles, la noi în România e absolut important să înființăm un SRL sau PFA pentru astfel de lucruri, și apoi un cont la bancă pentru această companie.
P.S.: Prin "costuri mici" mă refer că ai putea, totuși să ai o rezervă de bani pentru început, probabil $1000 - $5000. Totuși, acele companii au perioada de grație de 14 zile (free trial) în care nu plătești subscripția pentru că folosești platforma lor (de la punctul 1), și majoritatea costurilor sunt foarte mici sau deloc. Deci, depinde doar dacă ai un plan bine pus la punct pentru acele 14 zile, și trebuie să știi cum să-ți vinzi produsele, ce produse, când, cui, etc (adică prin marketing, dar și prin advertising).
P.S.2: și eu sunt la început, deci "no-hate"!
Depinde ce vrei de la site. Preturile sunt de la 1000euro in sus. Depinde ce vrei pe lângă site in sine. SEO, hosting, domeniu etc etc
Se face cu frontend(web design și web dev, cu un framework gen react sau angular), și backend(de obicei JavaScript sau Python, cu legătură făcută cu API).
Exista si o varianta mai banal sa ii spun asa, sigur nu ai control 100% in privinta site-ului, dar poti incerca: Opencart
LarissssaMagdiiiiiiiiiiii întreabă:
Gabriel2424 întreabă:
YzuD întreabă: