Vnp, proxy sau un simplu restart la router / conexiunea de net daca ai IP dinamic
Cea mai utila dar mai scumpa este sa schimbi din el placa de retea, nu stiu cum e la tine ansa am vazut motele care se scoate accea placa!
Man nu ai cum sa iti schimbi Ip-ul
Si te-ai gandit macar ce e ala Ip?
User suntserios, poti scrie si intr-un singur raspuns, nu?
Stiu ce este adresa IP. Dar in trecut am avut probleme cu unu' care tot intra la mine pe PC si se folosea de IP. Oricum, multumesc!
User RobertN, cand am scris eu primul raspuns era un gigelus care ii recomanda sa isi cumpere alta placa de retea... gigelus care si a sters raspunsul intre timp... asa ca nu mai comenta aiurea
Lucru care oricum nu e asa de prostie precum pare... la unele modemuri de cablu (fara parte de router) a schimba MAC-ul clientului asigura schimbarea IP-ului. Deci alta placa de retea inseamna alt MAC si deci alt IP. Sigur, la un laptop e greu de schimbat placa de retea, dar o placa de retea PCMCIA sau USB tot merge.
Ce facea ma? Intra la tine in pc si se folosea de ip, suna interesant, dar este ceva inexistent, nu exista solutie reala sau sa fie real ce spui tu.
ßέßέ întreabă:
saresipiper întreabă:
Andrei1124 întreabă: