| PanaitescuMarian a întrebat:

daca fac test benchmark la 2 tablete si la una din ele imi da scor mai mare atunci aua e mai buna? sau daca nu spuneti-mi o modalitate cum sa imi dau seama daca o tableta cu sisteme de operare diferita ios vs android e mai bun

5 răspunsuri:
| halogen001 a răspuns:

In mod normal, cea cu rezultate mai bune e mai buna.
Mai trebuie tinut cont si de autonomia bateriei, ce aplicatii merg, cum se incarca (usor sau greu), daca se incalzeste, cum se vede imaginea pe ea, cat de bine merge touchscreen-ul, daca se pot conecta la ea stick-uri de memorie, tastatura si mouse fara fir sau USB, daca se conecteaza usor la calculator, cum merge Wi-Fi -ul, daca se aude bine, daca se pot instala aplicatii mari(daca are loc, daca permite instalarea pe card)

| halogen001 a răspuns (pentru halogen001):

Daca au sisteme de operare diferite, atunci fiecare sistem de operare vine cu avantajele si dezavantajele lui, fiecare accepta anumite aplicatii, anumite jocuri si in functie de ce aplicatii sau jocuri avem nevoie, alegem tableta cu sistemul de operare respectiv.

| LTAA a răspuns:

Android-ul e la ani lumina de iOS.

| PanaitescuMarian explică:

Http://m.tpu.ro/utilizator/aaguvw cum adica? adica iosul e mai bun nu?

| sltlp a răspuns:

Ios-ul e mai bine optimizat. Sa latre cine si cat vrea, ca are sa latre degeaba.
Si testele uneori reflecta realitatea, dar doar o parte din ea. Testele nu is tot. Ceea ce te intereseaza pe tine e practica. De ce nu mergi intr-un magazin sa le probezi pe ambele?