Nu conteaza de pe ce ai incercat tu, eu iti ziceam sa fii sigur ca ti ai creat adresa de genul @yahoo.com si nu cumva o folosteste pe @yahoo.ro.
Cache are o groaza de insemnatati cand e vb de un PC, de aia te am intrebat la ce te referi, oricum nu are nicio legatura cu mail ul
Probabil nu trimiti / nu iti sunt trimise mail urile cum trebuie. E o greseala frecventa la yahoo sa iti faci cont pe.ro si apoi sa folosesti.com sau invers.
Legat de memoria cache, la ce memorie te referi?
Nu se poate.Tu greșești ceva. Poate adresa nu corespunde, poate expeditorul o tastează eronat, poate folosește diacriticele (în adresa de yahoo, nu sunt admise), deci un motiv există. Altfel, e imposibil. Fă-ți un cont nou de yahoo. Trimite-ți mesaje de la o adresă, la cealaltă. Și invers. Verifică așa...
Nu gresesc. Pe un site (100 % merge ca au mers si la alti) trebuie sa completez cu mail u si imi trimite la adresea mea un mail cu datele ce trebuie sa completez. Dar nu mi se trimite acel mail. Am incercat si cu.ro si cu.com. O sa incerc sa imi trimit de pe un cont de pe altu'.
Da nu sa trimit ca pot trimite, da nu pot primi. am incercat si pe.ro si pe.com dar degeaba. Nu stiu eu am intrebat ce inseama cache, daca o sterg poate merge?