Teoretic da, numai ca apoi trebuie setat si routerul. O sa-ti dea aia niste date si in functie de ele faci setarile. Un ghid aici: http://www.epasystems.ro/cum-se-configureaza-un-router-wireless/
Ce raspuns simplu, ma intreb de ce te-ai mai obosit. cum v a g i n sa fie imposibil? pe net arata ca da http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1756045. problema ca eu nu stiu cum intru in recovery la tableta mea antica
Scrie acolo undeva ca merge pe UTOK 900D? Depinde de hardware si procesor! Nu vei pune niciodata Windows pe o tableta cu Android! Dormi?
Antica? Modelul tau de tableta a aparut acum cateva saptamani.
Da, antica ca are un display de tot, un CPU varza si sa nu mai zic de memoria mica. dar am o intrebare. la tara ISP-ul meu are IP static si trebuie sa furnizez adresa MAC ca sa pot accesa internetul, am un router primit gratis la un concurs. un TP-Link. daca dau adresa MAC a routerului pot sa il folosesc ( Wifi + 1 PC am nevoie )?
Nu, nu dorm! dar pe site scrie ca se poate. spre mirarea mea am descoperit ca tabletele cu Windows au BIOS! si ma intreb daca si tableta mea are
Nu! Dar ti-am spus, trebuie sa aiba un anumit hardware, altfel nu stie sa comunice cu sistemul de operare. Da, poti folosi routerul.
Stiu, seturile de instructiuni, chipset compatibil, drivere, is multe piedici. abia acum am observat. vazusem asta pe net si am crezut ca tableta respectiva are Android. pe YT cele cu multi-boot au Windows preinstalat. sun dezamagit . detest Android, e prea vechi si antic din epoca de piatra. cat despre router : sun la ISP, le dau MAC-ul si gata? am net peste tot?
Am routerul configurat deja. Am bagat Adresa IP, Am facut set retelei Wi-Fi si cam atat. daca mai trebuie ceva facut spune-mi. oricum iti dau funda chiar daca intrebarea nu este despre router
Atunci nu mai trebuie nimic, daca ai facut configurarea bine. Ar trebui sa ai net! Bagi cablul de la cei care iti dau net in Wan...si asta e! Si pe unul din Lan-uri calculatorul! Succes!
Cu atat mai mult, cu specificatii asa de slabe, daca ai reusi sa instalezi (dar este imposibil) Windows 8, ar merge al draq de sacadat.
Exista tablete cu Windows 8, sau chiar cu Windows si Android (exista la vanzare), la care poti adauga o tastatura. Sa te tina si buzunarul.
anonim_4396 întreabă: