| LauRENtZyu9112 a întrebat:

De aproape o saptaman ma chinui sa rezolv o eraore la pc pe care o primesc la unele jocuri:"The application was unable to start correctly (0xc000007b).Click ok to close the application."Am avut Windows 8 si toate mergeau perfect. L'am reinstalat si acum primesc aceasta eroare.Am inteles ca este cv cu dll-urile de 32 de biti care sunt amestecate cu cele pentru 64 de biti, am windows pe 64 de biti. Ce sa fac pentru ca am incercat si Windows 7 si Windows 8(care l'am avut inainte si mergea perfect), si winows 8.1, dar eriarea persista?

7 răspunsuri:
| alinaalin955 a răspuns:

Daca ai update-urile facute, s-ar putea sa nu-ti permita sa instalezi net framework.
Va spune ca este deja instalat.Il instaleaza prin update.

Răspuns utilizator avertizat
| LauRENtZyu9112 explică (pentru alinaalin955):

Am facut de mult tot ce mi'ai zis tu mai sus, ma gândeam ca stie cineva alta rezolvare...

| alinaalin955 a răspuns (pentru LauRENtZyu9112):

Reinstaleaza sistemul de operare.
Pune Windows 7.
Apoi instaleaza ce ti-am spus mai sus.
Trebuie sa mearga.
Am avut si eu Windows 8.1 si la un moment dat nu mi-au mai mers anumite jocuri.Am trecut inapoi la 7. Pune din nou 7.

| LauRENtZyu9112 explică (pentru alinaalin955):

Acum o saptamana am avut instalat Windows 7 ultimate, activat, cu update-uri la zi si cu tot ce mi'ai zis tu instalat.Credeam ca exista alte rezolvari decat astea pe care le stiam deja.

| alinaalin955 a răspuns (pentru LauRENtZyu9112):

Pune din nou intrebarea si vezi ce raspunsuri primesti.