| Fara7390 a întrebat:

De ce mi-au dispărut mesajele cu un prieten de pe mess? Adică aseară erau iar acum nu mai sunt. In intervalul de timp 20:08-21:35 nu mai sunt. Imi vor mai apărea? El le are.
Funda!

17 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Vorbesti de toata conversatia sau de niste mesaje din cadrul conversatiei?
Exista posibilitatea ca el sa fi scris mesajele dar ele sa nu se trimita (am patit).

| Fara7390 explică (pentru LPCTSTR):

Salut! De unele mesaje. Pai aseară le-am vazut, le-am citi, iar astăzi când m-am uitat la mine nu mai erau si la el sunt. Mi-a trimis screen-uri.
Imi mai vor apărea?

| LPCTSTR a răspuns (pentru Fara7390):

Sigur contul tau a fost spart caci mesajele nu se sterg din senin.
Schimba parola si verifica in setari in sectiunea securitate si conectare (https://www.facebook.com/settings?tab=security) dispozitivele de pe care contul tau este logat.

Am verificat. Apare numai telefonul meu. Nu este/a fost conectat dupa nici un alt dispozitiv.

Probabil erori.
Trimite un raport, poate nu se va mai repeta.

Am deconectat Facebook si am băgat parola, era buna, apoi am dat sa o schimb, nu mi se încărca pagina si cand am intrat sa bag iar parola, parola pe care o bagasem înainte nu mai mergea. E posibil sa mi se fi schimbat si eu sa am uitat-o? (Chiar am uitat ce am băgat).
Acum imi zice ca am încercat prea mult, sa încerc mai târziu. Cand imi voi putea accesa contul?

Ai numarul de telefon inregistrat?
Nu poti trimite o cerere de recuperare a parolei?

Am trimis si am primit un cod, am schimbat parola dar la fel imi zice, ca am încercat de prea multe ori si sa încerc mai tarziu.

Incearca peste 6 sau 12 ore.

| cristimihailov a răspuns:

Ai prietena?

| Fara7390 explică (pentru cristimihailov):

Da, am. Dar nu are parola de la Facebook dacă te gândesti ca este ea.

| cristimihailov a răspuns (pentru Fara7390):

Eu inteleg simplu:
- tu nu ai facut nimic.
- amicul tau nu a facut nimic.
- facebookul nu pierde mesajele aiurea.

Acum... fa tu socoteala si scoate probabilitatea ca altcineva sa fii interactionat pe acolo sub numele tau (poate chiar de pe telefonul tau)...

| Lioana a răspuns:

Probabil ți-a intrat cineva pe cont și le-a șters.

| Romanul86 a răspuns:

Poate te-a blocat el la mesaje sau le-a oprit.

| Anica76 a răspuns:

Acceasi problema o are si sotul intr-o conversatie. Apare conversatia luí dar nu si a persoanei cu care a conversat. In cazul meu se poate sa fii fost o conversatie secreta din partea persoanei respective si de aceea apare doar ce a scris sotul meu. Asa imi explica eu disparitia conversatie.

| BeaBeatriceIssabel26 a răspuns:

Exista si posibilitatea ca cineva sa iti fi spart contul
Nu stiu