Vorbesti de toata conversatia sau de niste mesaje din cadrul conversatiei?
Exista posibilitatea ca el sa fi scris mesajele dar ele sa nu se trimita (am patit).
Sigur contul tau a fost spart caci mesajele nu se sterg din senin.
Schimba parola si verifica in setari in sectiunea securitate si conectare (https://www.facebook.com/settings?tab=security) dispozitivele de pe care contul tau este logat.
Am deconectat Facebook si am băgat parola, era buna, apoi am dat sa o schimb, nu mi se încărca pagina si cand am intrat sa bag iar parola, parola pe care o bagasem înainte nu mai mergea. E posibil sa mi se fi schimbat si eu sa am uitat-o? (Chiar am uitat ce am băgat).
Acum imi zice ca am încercat prea mult, sa încerc mai târziu. Cand imi voi putea accesa contul?
Da, am. Dar nu are parola de la Facebook dacă te gândesti ca este ea.
Eu inteleg simplu:
- tu nu ai facut nimic.
- amicul tau nu a facut nimic.
- facebookul nu pierde mesajele aiurea.
Acum... fa tu socoteala si scoate probabilitatea ca altcineva sa fii interactionat pe acolo sub numele tau (poate chiar de pe telefonul tau)...
Acceasi problema o are si sotul intr-o conversatie. Apare conversatia luí dar nu si a persoanei cu care a conversat. In cazul meu se poate sa fii fost o conversatie secreta din partea persoanei respective si de aceea apare doar ce a scris sotul meu. Asa imi explica eu disparitia conversatie.
Butterfly1 întreabă: