Daca esti in imposibilitatea de a reinstala Windows (desi n-ar trebui, dar depinde de la caz la caz), instaleaza un antivirus bun (poti incerca cu Avast) cu care sa scanezi sistemul. Daca nu ai inca un antivirus, poti instala si rula initial Anti Malwarebytes, care e foarte eficient pentru infectiile complexe. Il scoti din sistem, apoi pui un antivirus cu care mai scanezi o data sistemul, pentru a te asigura ca nu-ti scapa nimic. Si incerci browserele. Din cate povestesti tu, sunt virusi sau erori in sistem care le blocheaza functionalitatea.
Instaleaza alte browsere (Firefox, Opera) pentru a testa daca IE si Chrome au probleme in particular sau e o eroare de sistem, care se manifesta pe orice browser si trebuie scanat calculatorul pentru eventualele infectii. Instaleaza, de proba, softurile idicate si vezi daca se deschid sau nu.
Cel mai bine reinstaleaza windox-ul... ai baguri... sau cum a spus si @dannyel86.
Am instalat Firefox si tot aceeasi problema. Windowsul nu pot sa-l bag asa usor deoarece laptopul este parolat pe Germania, Windows vista/7/8 nu pot baga deoarece am placa video defecta iar vista/7 isi ia automat driverele.Nu am drivere pentru placa video.
Ce trebuie facut? exceptand sa bag windows
Da,multumesc pentru raspuns, v-am spus de ce nu pot baga windows xp. Oricum mersi de raspuns.Primesti funda!