| mariusboss7 a întrebat:

de curand am primit un laptop Lenovo thinkpad T400, merge foarte bine doar ca eu am placa video incorporata si nu ma pot juca nimic.V-as ruga daca puteti sa-mi spuneti de unde sa o descarc sau daca imi puteti da instalarea.Placa se numeste:Hybrid ATI Mobility Radeon 3470.Eu nu ma gasit-o sper ca voi sa aveti mai mult noroc.Va multumesc. Daca cineva are acest driver si poate sa imi da instalarea ar fi de mare ajutor.Dau funda celui care ma ajuta.

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Placa video nu este un program (software) ci face parte din hardware. Ar trebui sa cumperi o placa video dedicata, bineinteles daca laptop-ul tau are un loc pentru ea pe placa de baza. Numai bine!

| laurentiu80 a răspuns:

Il poti descarca de aici. Vezi jos in tabel si dai click pe download. driverul este pentru windows 7
http://support.amd.com/......sta32.aspx

| dannyel86 a răspuns:

Salut. Odata cu laptopul ar fi trebuit sa fi primit si un cd cu driver-ele corespunzatoare. Asa procedeaza companiile serioase si care se respecta.
Eu am gasit modelul tau cu drivere pe site-ul oficial. Daca se confirma, scoate tot ceea ce crezi tu ca ai nevoie de pe acest link:
http://support.lenovo.com/en_US/downloads/default.page?
Pentru a functiona jocurile, asigura-te ca ai instalat programul direct x (mai toate jocurile il cer).
Unele jocuri au nevoie de un sistem mai performant si s-ar putea sa nu fie functionale din cauza configuratiei hardware slabe care nu indeplineste conditiile cerute.
Pentru a verifica daca un program poate rula pe laptopul tau, scrie pe google "nume joc system requirements" si vezi care sunt cerintele de sistem pentru fiecare joc in parte. Si eu as vrea sa deschid jocuri din 2012 pe calculatorul meu, dar, din pacate, sistemul nu permite decat jocuri pana in 2007.
Bafta!

| SuicideSilence a răspuns:

Http://support.amd.com/......sta32.aspx

driver-ul este pentru windows 7 32biti

| laurentiu80 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Daca nu te pricepi de ce raspunzi? Ocupi loc degeaba pe TPU ..ca si multi altii de aici.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru laurentiu80):

Auzi, tu de ce nu-ti vezi de treaba? Esti prea mic pentru a face aprecieri, pe care nu ti le-a cerut nimeni. N-aveam de unde sti ce-i in capul celui care a pus intrebarea, nu pomeneste nicaieri de driver. Esti lipsit de bun simt si-ti lipsesc si cei sapte ani de acasa.