| ViseCiufulite a întrebat:

De la o vreme incoace (de ieri mai bine zis) nu imi merge messengerul. L-am sters si l-am descarcat si l-am instalat si tot nu merge. In afara de a-i reinstala windowsul, ce as putea sa fac? Va rog, dati raspunsuri cat mai explicite, nu prea ma pricep la calculatoare!

Răspuns Câştigător
| SAMM0603 a răspuns:

Am avut si eu o data problema asta si mi-a spus cineva o rezolvare pe care nici acum nu-mi vine sa cred ca a merslaughing
Pur si simplu mi-a spus : fixeaza-ti data si ora de la calculator.
Fara sa stie ca nu era fixata si a mers. Sper ca asta era si la tine:*

| ViseCiufulite explică (pentru SAMM0603):

Nu pot sa cred ca a mers! Sunt atat de fericita ca in sfarsit merge! laughing

6 răspunsuri:
| UnCorpSanatos a răspuns:

Ar putea fi ceva virus sau wurm care a venit odata cu diferite programele pentru emote iconuri daca tii minte sa fi instalat ceva de genu adiacent messegerului cauta-le si dezinstaleaza-le din control panel, sau mai poti incerca sa intri in C:/Program Files/ si sterge tot directorul "Yahoo!" astea ar fi metodele mai simple mai complicat ar fi sa instalezi un antivirus bun care sa iti descopere eventuali musafiri nepoftiti sau reinstalarea de winwods.

| ViseCiufulite explică (pentru UnCorpSanatos):

Am incercat sa sterg din C:/Program files/ dar nu ma lasa. Spune cam asa :"Cannot delete Connection Wizar.dll: Acces is denied. Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use. "
Messengerul era inchis. Chiar nu cred ca am sa ma descurc singura.
Iar in legatura cu stersul din control panel, nici nu am idee.

| sdhashsah a răspuns:

Stai linistit ca este o problema de la ei.De la cine ai bagat netul ca am inteles cei cu romtelecom nu aceasta problema.

| BetaAlfaGamaDelta a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat si iti spun ca mi-a mers de la sine!

| StEaUaVLAD a răspuns:

Aceasta problema trece de la sine nu cred ca ai ce sa faci si eu am patit asa de nenumarate ori.