Am avut si eu o data problema asta si mi-a spus cineva o rezolvare pe care nici acum nu-mi vine sa cred ca a mers
Pur si simplu mi-a spus : fixeaza-ti data si ora de la calculator.
Fara sa stie ca nu era fixata si a mers. Sper ca asta era si la tine:*
Stai linistit ca este o problema de la ei.De la cine ai bagat netul ca am inteles cei cu romtelecom nu aceasta problema.
Ar putea fi ceva virus sau wurm care a venit odata cu diferite programele pentru emote iconuri daca tii minte sa fi instalat ceva de genu adiacent messegerului cauta-le si dezinstaleaza-le din control panel, sau mai poti incerca sa intri in C:/Program Files/ si sterge tot directorul "Yahoo!" astea ar fi metodele mai simple mai complicat ar fi sa instalezi un antivirus bun care sa iti descopere eventuali musafiri nepoftiti sau reinstalarea de winwods.
Am incercat sa sterg din C:/Program files/ dar nu ma lasa. Spune cam asa :"Cannot delete Connection Wizar.dll: Acces is denied. Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use. "
Messengerul era inchis. Chiar nu cred ca am sa ma descurc singura.
Iar in legatura cu stersul din control panel, nici nu am idee.
Nu pot sa cred ca a mers! Sunt atat de fericita ca in sfarsit merge!
Aceasta problema trece de la sine nu cred ca ai ce sa faci si eu am patit asa de nenumarate ori.
anonim_4396 întreabă: