anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de vreo 2-3 saptamani primesc un blue screen chiar daca nu fac nimic pe laptop, pur si simplu daca este aprins si nu ma ating de el imi da un blue screen odata la 2-3 zile, imi zice:
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidum\042312-15366-01.dmp
C:\Users\Deejay\AppData\Local\Temp\WER-47580-0.sysdata.x ml
erorile astea 2 mi le da,daca stie cineva vreo solutie va rog sa imi spuneti, detin un Acer Aspire 5742G,i3, 4gb ram, 320hdd,ati radeon HD 5470 512mb dedicated video memory, daca va ajuta cu ceva informatiile astea.Va rog sa ma ajutati si pe mine chiar nu stiu ce sa mai fac, si nu as vrea sa reinstalez windows 7 din nou.O zi buna tuturor!

Răspuns Câştigător
| supermdmario a răspuns:

Te-ai gandit ca poate laptopul tau e prea cald si intra in protectie(se poreste singur, inainte de a arde componentele)
incearca un program de monitorizare a temperaturii componentelor.
in cazul cand se incinge prea tare(spre exemplu:in majoritatea cazurilor, hdd. daca se incinge prea tare poate creea crash si de aceea iti da blue screen, poate ai auzit de termnul de a intra in protectie)va trebui sa te gandesti la a curata ventilatorul de praf. poate ca nu l-ai curatat niciodata.in afara de asta, este posibil ca pasta tremoconductoare de la procesor, sa se fi uscat si sa nu mai poata raci procesorul.va trebui si asta schimbata.(se face de cineva care se pricepe)
o alta varianta ar putea fi:sectoare defecte inhard disc.-solutie:hdd regenerator te poate salva.incearca varianta pro.
placa video ar putea avea vreo problema.
mergi la un service pc. daca nu rezolvi cu racirea.

8 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Păi nu prea ai de ales.Instalează unul original nu descărcat pe site-uri de sharing, actualizează-l instalează un antivirus eficient și nu vei mai avea probleme cu el.Succes

| mitza1234 a răspuns (pentru DeyCj):

Mda,sa dau 1000 Ron pe un windows 7 64bit original si sa nu mai am problema asta, nu ma incanta deloc ideea

| xf1ref a răspuns:

Am avut si eu problema asta la un Acer, fa update la windows si la drivere... daca tot asa face dai un search pe gogu cu numele bsod-ului ca sa vezi exact de ce este cauzat.

| mitza1234 a răspuns (pentru xf1ref):

Driverele sunt updatate la zi, iar la windos imi zice is up to date.....pe net nu am gasit mare lucrusad

| mitza1234 a răspuns (pentru supermdmario):

Dar are legatura si cu placutele de ram? pentru ca minidump din cate stiu eu este de la ram

| xf1ref a răspuns:

Daca ai 2 placute ram, schimba-le intre ele pe sloturi, sau incearca un update de bios daca nu ai facut ...anyway eu mi-am amintit acum ca la Acer dadea bluescreen de la un tv-tuner extern, daca ai ceva periferic (mouse, tv-tuner..etc) vezi sa nu fie de el...lasa laptopu sa mearga fara nimic prin usb sau alta mufa.

| mitza1234 a răspuns (pentru xf1ref):

Ok,am sa vad daca mai imi da blue screen o sa scot o placuta si o sa las decat 2gb ram, daca nu o sa imi mai dea blue screen o sa ma duc cu ea inapoi la eMAG, si sa imi dea una de 1333Mhz

| mitza1234 a răspuns:

Mersi pentru sfat...asa o sa fac