| Gabi16 a întrebat:

Salut TPU,deci a o frustrare cu pc-u meu,consider ca pc-ul are dotarile necesare pentru a rula aproape orice joc la cerinte mari, eu ma joc in general doar StarCraft 2.Prima data cand l-am cumparat pc-u mergea StarCraft 2 chiar si la high daca mai tin bine minte fin,fara sa sacadeze,acum parca nu mai e la fel,parca mai frameaza,nu mai merge cum mergea,l-am dus la verificat chiar azi si la reformatat,baietii mi-au zis ca totul e in regula,mi-am pus windows nou azi,parca e mai bine fata de cum era, dar tot nu simt ca e la fel ca inainte sa pot juca StarCraft 2 fin ca si inainte.Acesta e pc-ul meu : i5-4570 3,2 ghz, 8 gb ram, gtx 750 ti 2gb ddr5, hdd Toshiba 1TB.Ce poate fi? ce pot face?

5 răspunsuri:
| lllDeDelll a răspuns:

Incearca sa schimbi pasta termica de la procesor, de obicei ea face diferenta.

| FatUglyVirgin a răspuns:

Jocul foloseste placa video integrata probabil.

| Gabi16 explică (pentru lllDeDelll):

O duc la un magazin de calculatoare sa mi-o schimbe, de obicei au ei tot timpul asa ceva nu? sa imi puna pasta si la procesor si la placa video nu? cand sunt in joc la starcraft 2 cateodata ajunge gpu si la 45-50 de grade, cred ca e cam mult pentru un gtx nu? deci ma sfatuiesti sa aplic o pasta buna nu?

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Te-as sfatui sa faci un test de performanta (bechmark) si sa compari valorile obtinute cu cele pe care ar trebui in general sa le obtii la procesoarele acelea.

In plus, daca ai windows 7 sa zicem sau peste, poti sa mergi sa vezi din proprietati nota pe care o da windows-ul sistemului tau.

Tot acolo windows-ul iti da nota si la subansamble. In felul asta vei vedea care subansamblu merge mai greut. Si vezi ce poti sa faci dupa... decat sa mergi sa ceri pasta pe procesor sau alte avioane.

| PLAYERZ a răspuns:

Asta mi se intampla si mie, incearca sa scazi calitatea grafica din setari daca nu iti revine ajuta, adica se vede o diferenta.