Ai luat un virus incearca sa scanezi pc-ul cu un antivirus mai in firea lui sau daca nu instaleaza din nou windowsul
Ia incearca sa schimbi imaginea de pe desktop dac o dat cu imadinea dispar si iconitele inseamna ca cineva ti-a facut o farsafunda?
Daca ii dau restart e tot la fel, nu pot sa dau refresh ca nu merge sa apas nici un click pe desktop
L-am scanat cu Bitdefender si nu are nici un virus (abia l-am instalat acum o saptamana)
Deci eu iti propun sa nu te mai chinui ca antivirusi aia si sa pui mana sa iti reformatezi calculatorul
Siguuur e virus poti sa iei virus si in 2 sec uite, reinstaleaza-ti windowsul si daca mai ai problema contacteaza-ma pe id-ul fire_fort
Daca nu te conectezi la net, merg iconurile de pe desktop? Exista o farsa pe care o faceam in liceu in salile de info: printscreen la desktop, apoi stergeam toate iconurile ( inclusiv recycle bin) si puneam acel printscreen ca si wallpaper. In notepad poti face un virus.exe sau alte denumiri ( ca sa nu il gasesti daca scanezi cu orice antivirus) si poti sa-i atribui comenzi. Poti sa pui si conditii.De exemplu: if, internet connection := connected...do: block mouse.( codul e mult mai complicat, ti-am dat doar un exemplu). NU FORMATA, nu reinstala nici-un windows! Fa-ti din control panel alt user acount sau intra pe guest.Vezi daca ai aceeasi problema, abia atunci te apuci sa reinstalezi windowsul.( nu e nevoie sa formatezi toate partiile).
Brainn întreabă: