| LoveIsLove4Ever a întrebat:

e urgent, dau si funda! Am Windows 8.1 PRO x64, Update-urile la zi, fara antivirus si driverele la zi si azi a aparut o problema la internet, se misca cand bine cand cu 1kbps, speedtest se blocheaza cand fac testul, pingtest la fel. Yahoo se tot deconecteaza si se reconecteaza si nu cred ca problema este de la ISP, ce sa fac? am ultimele drivere am curatat Cacheul DNS si folosesc firefox, IE da crash

9 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Poate ai un virus.
Incearca cu asta:
http://www.bitdefender.ro/scanner/online/free.html

| K0sti a răspuns:

Pai daca nu ai antivirus ce te mai mira?

| LoveIsLove4Ever explică (pentru K0sti):

Daca bag antivirus sau activez Windows Defender nu numai ca ma deranjeaza 24/24 dar PC-ul ruleaza mai greu, cu mult mai greu, Windows-ul e o c o p i e LossLess de pe F i l e L i s t. Daca as fi avut DVD original as fi folosit antivirus, era si pacat sa nu. fara nici un fel de exagerare m-am chinuit 32min si 24 sec ca sa pot ajunge pe pagina asta de TPU si nici de as vrea nu pot suna la ISP sa intreb daca e de acolo, nici nu mai am credit si nici minute + ca ei nu lucreaza duminica. Afara e si o vreme de ra**at, parca ploua cu c*c*reze, posibil sa fie si de acolo nu? si stai asa : Google se incarca rapid, normal, si restul paginilor nu!

| K0sti a răspuns (pentru LoveIsLove4Ever):

Daca te deranjeaza...atunci stai deranjat! Nu are nicio importanta ca e dvd original sau nu, windows-ul tot ala e!

| LoveIsLove4Ever explică (pentru K0sti):

Si tu in loc sa raspunzi "de sus" mai bine ai raspunde frumos. problema nu era a mea, ISP-ul era de vina au avut un Loop soft de retea, stiu ca suna ciudat dar l-am descoperit inaintea lor, a fost simplu. pe retea aparuse un Device necunoscut cu adresa 0.0.0.0 la toate campurile si ca ID 0x00000 deci na, i-am sunat si au remediat problema acum am net din nou + ca am reinstalat degeaba OS-ul X-(, oricum Virusi nu am, cel putin nu acum si netul are 95 MBps constant ( am reusit sa fac o recalibrare in metricul serverului lor blushing )

| K0sti a răspuns (pentru LoveIsLove4Ever):

Pune-ti antivirus! Asta fara legatura cu problema ta!

| xFluing a răspuns:

Nu ai cum sa nu ai anti-virus, windows 8 vine deja cu Microsoft Security Essentials instalat (sub numele de windows defender), asta daca nu cumva tu l-ai dezactivat cumva.

| ChrystianSandu a răspuns:

Si eu am Windows 8.1 Pro, iar problema ta nu este de la Windows. (doar daca este piratat si download-at de pe nu stiu eu unde). SpeedTest foloseste Adobe Flash Player, este posibil ca problema ta sa fie de la acel program. Poate sa foloseasca JS (Java), Yahoo-ul foloseste Java-ul, deci este cu mult mai probabil sa fie de la Java. Asa ca iti recomand sa iti download-ezi Java JDK (o sa vina cu pack-ul de Java) si instalezi tot ce este in pack. (Java Update 8.20).

| LoveIsLove4Ever explică (pentru ChrystianSandu):

Am instalat java, nimic, am Flash Player dar merge cand bine cand ca o baba