Si eu am Windows 8.1 Pro, iar problema ta nu este de la Windows. (doar daca este piratat si download-at de pe nu stiu eu unde). SpeedTest foloseste Adobe Flash Player, este posibil ca problema ta sa fie de la acel program. Poate sa foloseasca JS (Java), Yahoo-ul foloseste Java-ul, deci este cu mult mai probabil sa fie de la Java. Asa ca iti recomand sa iti download-ezi Java JDK (o sa vina cu pack-ul de Java) si instalezi tot ce este in pack. (Java Update 8.20).
Nu ai cum sa nu ai anti-virus, windows 8 vine deja cu Microsoft Security Essentials instalat (sub numele de windows defender), asta daca nu cumva tu l-ai dezactivat cumva.
Am instalat java, nimic, am Flash Player dar merge cand bine cand ca o baba
Daca bag antivirus sau activez Windows Defender nu numai ca ma deranjeaza 24/24 dar PC-ul ruleaza mai greu, cu mult mai greu, Windows-ul e o c o p i e LossLess de pe F i l e L i s t. Daca as fi avut DVD original as fi folosit antivirus, era si pacat sa nu. fara nici un fel de exagerare m-am chinuit 32min si 24 sec ca sa pot ajunge pe pagina asta de TPU si nici de as vrea nu pot suna la ISP sa intreb daca e de acolo, nici nu mai am credit si nici minute + ca ei nu lucreaza duminica. Afara e si o vreme de ra**at, parca ploua cu c*c*reze, posibil sa fie si de acolo nu? si stai asa : Google se incarca rapid, normal, si restul paginilor nu!
Daca te deranjeaza...atunci stai deranjat! Nu are nicio importanta ca e dvd original sau nu, windows-ul tot ala e!
Poate ai un virus.
Incearca cu asta:
http://www.bitdefender.ro/scanner/online/free.html
Si tu in loc sa raspunzi "de sus" mai bine ai raspunde frumos. problema nu era a mea, ISP-ul era de vina au avut un Loop soft de retea, stiu ca suna ciudat dar l-am descoperit inaintea lor, a fost simplu. pe retea aparuse un Device necunoscut cu adresa 0.0.0.0 la toate campurile si ca ID 0x00000 deci na, i-am sunat si au remediat problema acum am net din nou + ca am reinstalat degeaba OS-ul X-(, oricum Virusi nu am, cel putin nu acum si netul are 95 MBps constant ( am reusit sa fac o recalibrare in metricul serverului lor )