Si la mine e cam caldut, am pus mana acum pe el . Nu il scot niciodata noaptea din priza ca se opreste net-ul si poate mai intru de pe telefon. Eu il tin mereu in priza si are 1 an de cand il am si nu are nimic, nu a patit nimic.
Nu, am un Serioux SRX-WR150AD, dar nu am dat mult pe el Deci, nu pateste nimic daca il ai in priza mereu.
N-ai de ce sa-ti fie frica...routerul n-are nimic daca il lasi noaptea in priza...si eu am facut asta de multe ori
Routerul normal e facut sa stea non-stop in priza. Daca il scoti s-ar putea sa se reseteze. Al meu sta in priza cu protectie de 4 ani.
ITi zic eu asa cum e faza cu ele. noaptea nu trebuie sa l scoti daca stii ca se stinge lumina trebuie sal scoti adica doarece daca se stinge des lumina el se reseteaza si nu mai merge wifi-ul si va trebui sa faci tot din nou setari cat despre racire e normal. te asigur funda?
Vino si pune mana pe al meu ia-ti si niste mici facem un gratar e legat la 3 calculatoare alt router care roteaza si ala alte 2 plus wifi de pe amandoua rutere
Sa topit priza dar routerul merge atunci sa-ti faci probleme