| r0b3Rt03 a întrebat:

Salut TPU

-Eu am un Pc cu procesor 2500+, ran 1, 50 rulabil pe 32bit, dar la windows 7 nu imi pote gasi directx-ul cu toate ca la windows xp si vista mi le-a gasese, placa video e de 128mb stiu ca e micawinkingmai mult pentru jocurinu extraordinar dde mari cum ar fi dota, cs, red alert si imi da o eroare cu un directx 8.1. Dar mai demult cu ceva timp in urma cineva a reusit sa mi-l fac a pus un directx dar nu mai stiu ce direrectx era. Daca e cineva dispus sa ma ajute uite va las id-ul meu de mess. care este Mr.Jocker2011@yahoo.com

-O sa il rasplatesc cu o funda!

4 răspunsuri:
| deh12 a răspuns:

Daca iti apare o eroare cu directx, atunci fi sigur ca versiunea care o ai (aceasta fiind 8.1) nu e compatibila cu versiunea pe care o cere jocul/jocurile.De obicei windows 7 are directx 11(cel mai nou). Descarca-ti directx 9 sau 10 sau 11, jocurile pe care le-ai mentionat mai sus sunt compatibile cu versiunile mentionate de mine.
Mult succes.

| deh12 a răspuns:

Ps :Am uitat sa mentionez ca mai intai sa intri in dxdiag si sa te uiti ce versiune de directx ai, fiindca nu stiu sigur ca ai versiunea 8.1

| VicentiuEdy a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat..Placa video nu suporta doar DirectX9 care TOATE Windows-urile 7nu o suporta (doar versiunea 11).Asa ca instaleaza-ti inapoi Windows XPwinking

| r0b3Rt03 explică (pentru deh12):

Pai da add la id de mess Mr.Jocker2011@yahoo.com, mai vorbim acolo si pote ma poti rezolva tu.