Potrivit pentru ce? Inregistrari? Si cel mai bun in ce? Vrei ca programul sa adauge efecte in timp ce folosesti webcamul live? sau? Iar daca vrei sa inregistrezi, poti sa folosesti cam orice program gratis (vlc de exemplu), pentru ca nu prea conteaza programul, si pe urma editezi intr-un alt program, gen Windows Movie Maker, sau Sony Vegas, Adobe Premiere, Adobe After Effects, sau care o mai fi.
Skype, daca vrei sa vorbesti cu cineva prin web cam, OBS daca vrei sa faci stream.
De pe laptopul tau Sony, nu avem cum sa stim! Numai tu poti sa stii, ca e al tau!
Ai webcam deja incorporat.Casa vb cu cineva prin web cam trebuiedor sa descarci aplicatia Skype, iti faci cont si adaugi adresa celui cu care vorbesti.Mai poti vorbi on line si cu yahoo messenger, la fel dai voie camerei web sa foloseasca aplicatia. deschizi messul persoanei cu care vorbesti iar din coltul din stanga dai click pe apel video.
Daca vrei insa program sau aplicatie de facut poze cu web-ul sau sa te inregistrezi cu web-ul, aia e alta treaba. Mai sunt programe de filmat ecranul. Imi spui prin mesaj privat, ce anume doresti sa faci cu webul iar eu iti voi gasi un program.Deci program pentru web dr ce vrei sa faci cu acel program, sa vb cu cineva, sa fotografiezi sau sa fotografiezi ecranul si sa filmezi cu ce se intampla pe ecran?
Vreau un programul bun cu webcamul pentru fotografiat si pentru filmat ( ca sa fac un videoclip cu animalele de la tara)!
Nah,ca ai gasit. Sony Vegas e potrivit.Dar nu ar fi mai usor sa filmezi cu un telefon mobil? Cu laptopul e mai greu si mai incomod sa mergi in curte sau la stana sa filmezi animalutele.
Cu telefonul mobil filmez, dar cum pot descarca de la mobil la laptop? Am probleme cu bluetooth V2.0 Dongle si nu merge! Lipsesc BLUETOOTH DEVICE si imi apare mesajul BLUETOOTH FILE TRANSFER NOT COMPLETED!