| Neagandalf a întrebat:

In acest topic cer putina seriozitate si as prefera sa raspunda doar cei ce au habar si se pricep.
Eu si cativa prieteni ne gandim de ceva vreme sa facem un film, film care sa ajunga populat la noi in oras si apreciat. Tema filmului in mare parte vrem sa fie educativa dar va contine si putina actiune.
Avem camere, spatiu, idei si cel mai important motivatie.
Acum cer ajutorul la cine cunoaste un program pentru editat video..Nu veniti cu raspunsuri windows movie maker sau mai stiu eu ce.
Vreau un program in care pot face editari ce nu pot fi facute in realitate, spre ex: am o arma in mana sunt filmat cand ma prefac ca trag adica ma misc din corp ca si cum ar fi puternic reculul armei, sunetul unei arme il pot adauga in orice program dar FLACARA si altele nu stiu inca un program.
Precizez ca sunt foarte bun prieten cu PC-ul asa ca astept raspunsuri concrete!

Răspuns Câştigător
| Intruder19 a răspuns:

Cel mai bun program de genu' ar fi Adobe After Effects.

Se pot face efecte destul de complexe dar trebuie sa urmezi multe tutoriale.

Un exemplu de "efecte speciale" facute cu AE

https://www.youtube.com/watch?v=taov8ZwTj1I

| Neagandalf explică (pentru Intruder19):

Mersi multde tot...Acum tot ceimi ramane de facut, sa ma apuc de invatat si sa imi cumpar NUROFEN laughing

5 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

"film care sa ajunga populat"... populat cu ce?

| Neagandalf explică (pentru K0sti):

Cu vizionari!

| Anonimsilver a răspuns:

Eu iti recomand VideoPad, este foarte bun, eu il folosesc si da, trebuie cumparat dar eu am instalat demo-ul de 7 zile si imi merge si acum iar eu il am instalat de 3 luni. Iti mai recomand si VSCD Video Editor, e gratis si foarte practic, nu ai nevoie de instructiuni sau ceva de genul la aceste doua programe, sunt foarte usor de folosit. Funda?