| pinciu a întrebat:

in timp ce se instala windows-ul am scos din greseala stick-ul.CA se aprinde imi da o eroare si se restarteaza.si nu imi face boot nici de pe stick si nici de pe cd. ajutati-ma VA ROG. FUNDAAAAAAAAAAA

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Cauta in raspuinsurile mele pe aici ca am scris cum se instaleaza un windows pas cu pas si nu ai cum sa nu reusesti sau sa nu iti mearga.Nu mai repet asa ca spor la treaba.Cind instalezi un windows trebuie sa mergi in bios asa cum este cazul acum la tine si acolo intri la boot si a[pai la boot priority sau ce mai este acolo si cu tasta F5 sau F6 cobori sau urci de pe ce vrei tu sa booteze, dupa care iesi cu F10 salvare si exit.Cauta si gasesti in raspunsuri si aia e tot urmezi instructiunile. Daca tot nu vrea atunci ce folosesti tu nu sint boot-abile asa cauta un CD ce are windows boot-abil si sigur o sa mearga.Nu mai umbla cu stick si alte timpenii ca la alea trebuie sa setezi mai multe chestii.

5 răspunsuri:
| DDCC a răspuns:

Bună!
Păi ce eroare îți dă?
Ai setat ordinea de boot din bios (HDD)?

| finu01 a răspuns:

Pai windows-ul in cele din urma sa instalat? daca da se poate sa nu fi setat din bios booteze hdd si de aceea se poata sa nu ti se aprinda

| pinciu explică (pentru finu01):

Nu se insalase.cand il aprind imi zice ca se continua setup-ul si dupa eroare si ca trebuie sa se restarteze.

| pinciu explică (pentru DDCC):

"windows could not continue setup.press OK for system to restart.".am setat din bios ca atunci cand se aprinde sa se booteze intai din stick si nu a mers. apoi am apasat f8 si am dat tot but de pe stick si tot degeaba.la fel si cu cd.

| DDCC a răspuns (pentru pinciu):

Ce WIndows?
Intră în StartUp Options dacă merge (F2, sau F5 sau F12).
Vezi ce opțiuni îți dă.