| ncristian7805 a întrebat:

inainte pe pc-ul meu aveam windows 10 si cand ma jucam de exemplu cs go aveam cam 30 ping si nu aveam nici o forma de lag.acum cateva saptamani mi s-a stricat calculatorul, si am fost nevoit sa ii reinstalez windwosul.De data asta i-am instalat windows 7 ultimate, iar acum de abia descard discord sau orice altceva(poza etc). daca va ajuta pc-ul meu este de la medion, windows 7 ultimate.Chestia asta e din cauza routerului meu wifi sau e de la driverul de net?

4 răspunsuri:
| MasterGamer1995 a răspuns:

Adauga-ma pe skype "creative.human1" sa vad daca te pot ajuta.

| Arthiom a răspuns:

Pai o data cu reinstalarea windows-ului automat s-au dus si actualizarile de la driverele de la placa video, net framework, Microsoft visual c++, direct X, driverele placii de retea(daca e cazul), softurile pentru CPU sau alte instrumente pe care le aveai inainte. Deci da un update la toate driverele si softurile enumerate mai sus si vezi daca rezolvi. Daca nu, mai intreaba o data cu date actualizate. Spor!
Inca ceva, ar fi bine sa zici ce caracteristici ar pc-ul tau: procesor, placa video, ram.

| ncristian7805 explică (pentru Arthiom):

Salut! am actualizat unele programe enumerate, ramane sa incerc sa le actualizez pe restul, ps(i5 3210m 2. 5ghz, 4GB ram ddr3, gtx 630m 2GB)

| Arthiom a răspuns (pentru ncristian7805):

Ok, vezi cum e dupa.