Nu-ti cumpara nimic. Trebuie sa stii denumirea placii de baza ca sa stii ce suporta. Cei ce ti-au dat raspunsuri acolo au facut-o pentru a da raspunsuri si gata. Cand cumperi un procesor trebuie sa stii (pe langa socket) si FSB-ul ce-l suporta placa de baza si puterea ( in Watti) a procesorului ce-l suporta. Afla denumirea corecta a placii si apoi mai vorbim.
Am eu un Intel® Celeron® D Processor 360
(512K Cache, 3.46 GHz, 533 MHz FSB) de vanzare
Din păcate socketul procesorului te limiteaza să iei tot un procesor nu prea actual, poți sa iei un Intel core 2 quad q6600 dar la mana a doua.
http://www.evocomputers.ro/......cache.html
Totuși e quad core, deci ce se cere la jocuri si la o procesare cat mai rapida, ps: nu fi scârțar, mai pune niste rami :))
Depinde ce buget ai, cu 1500 de lei poti pune frumusel un i5 o placa de baza noua si cativa rami in plus.Placa video integrata a procesorului ar trebui sa-ti duca jocurile de anul trecut pe minim daca nu chiar pe mediu.
Si daca as lua procesorul ala sh, placa mea de baza ar rezista? Ca totusi e destul de veche...
Si daca as lua procesorul + as mai adauga 2gb ram as putea rula jpcuri cat de cat decente gen gta iv? Sau cod 7/8?
Da, ce treaba are placa de baza, rezista, treaba e sa ai o sursa buna, chinezăriile sunt excluse.
Si da, poti juca super decent jocuri mai ales daca placa video este gddr5, mai ales ca GTA V sa spunem este foarte bine optimizat deci poate rula fara probleme, banuiesc ca nu esti genul care tine mortis sa fie totul pe ultra high.
Si totuși, de preferat ar fi 6gb ram pentru a evita orice lag, dar daca ai buget doar de 4 merge si asa eu tot 4 am.
anonim_4396 întreabă:
YzuD întreabă: