C1U, desi are un nivel scazut Ohmi poate inregistra perfect cu driverul potrivit.
Mersi de raspunsul rapid! Deci nu crezi in problema cu volumul scazut? Daca il voi configura corect nu ar trebui sa am probleme, nu?
Si eu am tot C1U. Imi poti spune driverul pentru el? Am tot cautat si nu am gasit nimic.
Nu ma pre pricep la microfoane dar am auzit ca cele de la sennheiser ar fi cele mai bune in raport calitate pret
Mersi de raspuns, dar am comandat deja T.bone SC440 USB. Am sunat la unul din magazine si am aflat ca, intr-adevar, Behringer C1U are probleme: se aude foarte incet. Oricum, cele de la Senheiser sunt si foarte scumpe si imi depaseau bugetul. Inca o data, mersi pentru timpul acordat.
Am folosit Behringer C1U aproape 2 ani de zile fara niciun fel de problema pe O.S. Windows 7, D.A.W Cubase. Intre cele doua iti recomand C1U... dar sunt de parere ca mai bine mai pui un ban deoparte pentru Samson. Acum nu stiu ce sa zic cu muzica usoara... Il vrei pentru a inregistra doar vocal? Sau si instrumente pentru productie? Eu l-am folosit pentru inregistrare vocala pentru hip-hop.
Si eu tot pentru inregistrare vocala hip-hop. Dar inregistreaza foarte incet, trebuie sa fie cumva sa i maresc volumul. Am setat la sound dar degeaba toate is pe 100% si tot incet se aude.