Daca merge cu alt net, înseamnă că cel care iti da net a blocat conexiunea cu laptopul tau. Acum nu stiu ce înțelegere aveti voi doi. Tu poti sa mergi să-i spui problema ta.
Daca internetul merge pe telefon (deci prin wireless), iar pe laptop nu merge (tot prin acelasi wireless), atunci problema este cu placa de retea a laptopului.
De asemeni, nu excludem posibilitatea ca persoana care iti da internet, sa se "joace" prin conexiunile routerului, si glumind sa opreasca conexiunea laptopului tau cu routerul. El poate sa faca asta: sa iti lase telefonul conectat si sa opreasca laptopul, si invers. Dar poti sa verifici acest lucru facand hot-spot prin wifi-ul de la telefon -adica sa iti conectezi laptopul la internetul de pe telefon si nu direct la routerul acelui cunoscut. Daca laptopul va merge, inseamna ca acel cunoscut se "joaca" cu tine; dar daca nu va merge, atunci placa de retea a laptopului este stricata.
O alta posibilitate este sa conectezi laptopul la un alt router -adica sa mergi cu el in oras, la biblioteca, etc.
Merge laptopul cu alt net, si nu merge hostpot daca esti conectat prin wi fi, doar cu date
Am rezolvat cu asa ceva http://imgur.com/a/IwaQT, am conectat modemul asta la routerul lui si eu m-am conectat la modemul asta ca sa ii zic asa, fiindca asta are alt ip si ma pot conecta la el chiar daca el mi-a blocat laptop ul din routerul lui, si ce crezi chiar merge. daca ma conectez direct la wi fi ul lui doar e conectat dar nu pot accesa nimic. Mersi!
Multumesc pentru funda.
Oricum tu o meritai pentru ca tu ai rezolvat problema, nu eu. :) Si chiar ma bucur ca ai rezolvat-o.
Deci daca problema merge asa cum ai spus, inseamna ca ar fi mers si daca schimbai placa de retea a laptopului, sau conectai laptopul cu astfel de apatoare wireless: http://www.emag.ro/adaptoare_ethernet/c?ref=bc
PS: Imaginea data de tine nu functioneaza.
Daca merge cu alt net, înseamnă că cel care iti da net a blocat conexiunea cu laptopul tau. Acum nu stiu ce înțelegere aveti voi doi. Tu poti sa mergi să-i spui problema ta.
anonim_4396 întreabă: