Te duci pe profilul prietenului, duci click-ul unde scrie"prieteni"(nu apesi nimic!) si astepti pana iti apare "sterge din lista de prieteni" si gata:*
Daca are Timeline sub poza de coperta in dreapta scrie "Prieteni" dai acolo si la ultima optiune scrie "Şterge din lista de prieteni". dai acolo si ti se deschide o fereastra si scrie "Sterge din lista de prieteni" sau "Anuleaza" tu dai la "Sterge din lista de prieteni" apoi "De acord" si gata. daca are Facebook`ul vechi in dreapta sus scrie la fel "Prieteni" si procedezi la fel cum ti-am mai spus. sper ca te-am ajutat!
O zi buna!
Andreutsa30eu raspunsul tau este corect, am incercat si merge asa cum ai zis, dar eu am de sters peste 1000 si cred ca mi-ar lua o saptamana sa ispravesc cate unul
IAmSoDifferent intru sub acea poza, pe la mijloc sub ea easte PRIETENI, dau pe ei si -mi deschide toata lista, apoi daca ma duc la fiecare imi zice ca sunt prieten si sa-i las mesaj, nimic de stergere nu am vazut, mi-ar fi mai usor asa din lista mea sa dau stergere, decat sa merg la fiecare pe pagina lui sa -i sterg
poate nu am inteles eu bine, imi poti explica si altfel, era bine daca gaseam ca la mesajele de la telefon, ca exemplu, bifam tot apoi dam stergere