Depinde ce vrei tu sa faci pe Mac. Daca vrei sa te joci si chestii din astea, i-ati gandu nu vei puta sa te joci.
Daca vrei sa lucrezi cu programe si chestii interesante, da, de ce nu!
Vecinul meu e programator pe Mac si Linux, si are un salariu de aproape 5000 €. Iar cel mai important e ca el nici nu a facut studii pentru a deveni programator, are cu totul alte studii, a facut doua facultati dar n-au nici o legatura cu informatica.
El a inceput sa se joace prin Mac cand era copil, si a ajuns sa isi dea seama de niste chestii incat acum creeaza programe.
Precum am mai spus, merita dar depinde ce vrei tu sa faci.
Daca esti gamer, nu.
Daca esti un utilizator obisnuit, te-ai saturat de Windows si ai destui bani sa-ti cumperi un Mac, da.
Daca esti/vrei sa fii un programator, treci peste Mac si instaleaza-ti Linux (recomandarea mea: Mint).
Nu deoarece mac merge mult mai greu decat windows si nu poti instala foarte multe programe pe os asa ca, concluzia este Windows 10 iar Mac -7
Bafta!
Nu sunt de acord. OS X merge mult mai bine ca Windows (in primul rand pentru ca OS X nu se autocorupe) si sa compari un program obisnuit de Windows cu un program obisnuit de Mac e ca si cum ai compara un Logan cu un BMW M5 - Logane sunt mai multe, ce-i drept, dar daca ai putea alege, cred ca ai alege BMW-ul, nu?
anonim_4396 întreabă: