| Skillzy2001 a întrebat:

Mi-am achizitionat o tableta Evolio Evotab Fun acum catva timp.Toata lumea stie ca trebuie sa te inregistrezi la Google ca sa poti descarca jocuri de pe Google Play.
M-am jucat mult pe ea etc... Dupa catva timp i-am pus o parola gen model.Sora mea mai mica de 9 ani vroia sa se joace pe ea cand eu eram plecat.Nu stia parola dar ma rog.A incercat-o de foarte multe ori pana cand a blocat-o.Imi aparea ca trebuie sa scriu numele de utilizator si parola de la contul Google.Eu, mi-am facut contul de mult timp si nu mai tin minte nici numele de utilizator nici parola si din pacate cei de la Google te pot ajuta doar daca ai uitat una din ele.Va rog din suflet sa-mi spuneti ce as putea face ce ea?! Multumesc! FUNDA.

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Caută și descarcă programul SRS One Click Root for Android. Are și o serie de unelte dintre care una știe să deblocheze astfel de belele.
http://www.srsroot.com/index.html

5 răspunsuri:
| mihaixliquid a răspuns:

Daca stii cu ce cont de email te-ai inregistrat la google play este totul rezolvat, si te poti loga si cu acel cont gen evolio_evotab@fun.com in loc de nume utilizator asa este mult mai simplu.si in felul acesta iti poti recupera si parola

| Skillzy2001 explică:

Ms oricum dar cum fac asta? Trebuie sa intru pe site-ul lor?

| Evolio a răspuns:

Produsul necesita o resoftare. Interventia este contra cost, iar valoarea acesteia este de 50 Ron.
Este necesar sa va prezentati cu tableta la sediul nostru Televoice Grup Srl din strada Grigore Cobalcescu 39, Sector 1 Bucuresti.
In cazul in care locuiti intr-o alta localitate o puteti expedia prin orice firma de curierat, taxele de transport fiind suportate de catre dumneavoastra.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta telefonic la 021 300 2003 sau prin email la suport@evolio.ro.

| Skillzy2001 explică (pentru mihai69):

Multumesc din suflet! Am reusit! I-am facut resoftarea si a mers!

| mihai69 a răspuns (pentru Skillzy2001):

Cu plăcere.
@Evolio: dar despre faptul că mufa jack de alimentare e varză, sau de faptul că la nu mult timp de folosire, i s-a desprins touch-screen-ul (lipit cu un scotch double-side!) în timp ce mergeam cu mașina și tableta era pe suportul de parbriz, aveți ceva comentarii, sau doar să trageți oamenii spre service, să le luați banii?