| ManStar a întrebat:

Mi-am instalat windows xp si am facut 2 lcal disc C cu 20 GB si D cu 100 GB. Dupa aceea am facut windows 7 si mi-a disparut D. Ce as putea sa fac sa imi apara din nou.

Răspuns Câştigător
| itsoft a răspuns:

Du-te in Manage /Partition si acolo o sa iti redea toate cele doua partitii te duci pe partitia ta D SI ii dai creare si aply si o sa veziu ca va aparea partitia ta D.

13 răspunsuri:
| djdani2010 a răspuns:

Trebuie sa o faci cand instalez windows 7(ma refel la partitia d)

| ManStar explică (pentru itsoft):

Unde e Prtition?

Unde e partition?, terogmai explicid...iti dau funda daca reusesc

| itsoft a răspuns (pentru ManStar):

Ai team viwer id meu este itsoft_2011

Am gasit....acum unde dau

Click dreapta pe my computer apoi manage apoi disk management! acolo vei vedea partitia ce de obicei nu o vezi! click dreapta pe ea si incearca sa o formatezi sau sa schimbi

Mersi frateee..am reusit...esti BOSSS..mssss...nici nu stiu cum sati multumesc

Cu placere ne mai auzim si cu alte belele ma poti gasi si pe itsoft_2011

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru itsoft):

Scuza-ma ca iti pun intrebarea aici, dar as putea sa pun un windows 7 sau vista peste xp? Oare suporta calculatorul meu? iti pot da add pe id de mess ca sa vorbim?

| ManStar explică (pentru anonim_4396):

Da se poate asa am facut eu
dupa aceea intri unde ai facut 7 si iti apare windows old si dai delet la windiwsu vechi

| itsoft a răspuns (pentru anonim_4396):

Windowsurile nu se instaleaza cu instalezi tu un Joc, un program sau mai stiu eu ce altceva. Windowsurile se pun pe cd sau dvd bootabil se da restart la pc se seteaza ca prioritate Unitatea Optica si el va incepe sa il citeasca si deaici, incepi instalarea lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lucipeiu id meu de mess, da-mi add sa cer explicatii, te rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru itsoft):

Stiu asta, am cd bootabil cu win 7 si vista, intreb numai daca calculatorul meu suporta. am 512 mb ram, merge vista de exemplu? si as vrea sa te mai intreb ce diferenta e intre vista, 7 si xp, 7 se misca mai bine, sau cum?