Nu este de la ram mai posibil pasta termoconductoare de pe procesor e uscata dusa trebuie arctic siver pasta si lipit sa incearca xp sp3 vezi daca tot asa face iai coolerul jos stergi bine procesorul cu spirt cu vata pui pasta arctic si prinzi inapoi coolerul bafta
Deci ramii daca sunt de frecvente diferite nu are nici-o problema nu?
Nu au nici o problema am ramii in calc diferiti si mie mi-a facut asa se bloca imaginea si am inlocuit pasta termo de pe procesor si merge ok cu windows 7 pentium 4 2gb ram
Incearca o reinstalare a windows-ului, sau macar sa ii cureti registry si sa ii rezolvi erorile cu TuneUp dupa, cauta un joc care sa solicite mai mult procesorul/placa video si vezi daca face la fel, daca da inseamna ca ai probleme cu racirea la procesor. la placa video e mai putin probabil, iar ramii nu au treaba.
Multumesc pentru informatii, voi incerca sa schimb pasta termoconductoare de pe procesor si sa o inlocuiesc cu una noua Arctic Silver iar dupa voi reveni cu noi raspunsuri. Tin sa mentionez ca pasta de pe procesor n-am mai schimbat-o de vreo 2 ani...
Am gasit problema, am testat ramii cu memtest o noapte intreaga si mi-a dat o eroare. Deci problema era din rami.