| MihaelaDart a întrebat:

Nu am fost curioasa pana acum, desi pentru cei care au optat pentru o perioada sa-si dezactiveze contul de pe facebook si apoi sa si-l reactiveze cand au considerat ca e necesar... ceea ce vreau sa aflu... Daca imi dezactivez contul sa spunem pentru o luna imi pot pierde toate albumele foto si video-urile din profil sau raman pe pozitie dupa activarea acestuia? Nu am incercat sa fac testari, majoritatea fotografiilor mele nici in pc nu le mai am si totul e pe facebook salvat si cu toate astea nu doresc sa le pierd. Am motive personale pentru dezactivarea contului pentru putin timp si sper sa ma ajutati celui/cele care chiar a facut.

Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| 1000bodies a răspuns:

Eu mi-am dezactivat contul de cateva luni si nu l-am mai reactivat, dar o prietena l-a inchis, iar cand la redeschis am inteles ca nu i s-a sters nimic. Daca nu ai incredere sau nu stiu, mai bine fa un cont, pune o poza doua, inchide contul si redeschide-l thinking

4 răspunsuri:
| MihaelaDart explică (pentru 1000bodies):

Multumesc frumos! Intr-adevar asa este! Mi-am adus aminte de un mai cont vechi pe care l-am inchis si nu s-au pierdut pozele pe care le pusesem acolo.

| mgtow a răspuns:

Nu se sterge nimic pentru ca ei stiu ca odata te vei reintoarce si iti lasa toate datele salvate ca sa nu incepi de la 0.

| Adi_Adi_1991 a răspuns:

Nu se sterge nimic iti zic eu ca am incercat si nu am patit nimic

| Gabriel_Dumitru_1996 a răspuns:

Tutorial dezactivare cont facebook:

https://www.youtube.com/watch?v=fd59yGsv8RI