Http://www.youtube.com/watch?v=ycpKjrPRKX0
Scuze ca ti-am dat un link pentru xp!
Uite asta e pentru windows 7.
Intra la audio manager si schimba setarile de acolo! sau.,
clic dreapta pe iconita de la difuzor, apasa troubleshoot., astepti sa vada care e problema(cu jackul de la casti bagate in spate)si la urma ori afiseaza ca a rezolvat problema ori apare o pictograma cu un set de intrabari despre ce nu merge, bifezi si tu(nu mai retin acum exact daca era chiar prima intrebare sau a doua)la prima ca nu auzi nimic din difuzoare, apare si a doua pictograma si tot asa pana iti va da un rezultat cu ce problema ai. succes
Funda?
Salut
Problema e urmatorea tie nu iti merge pentru ca ai probleme cu placa de sunet.
Zi-mi cum sa intru la audio manager. My Computer--> sau cum?
Clic dreapta pe iconita din dreapta jos (difuzorul din taskbar) clik pe troubleshoot si vezi ce zioce si revino cu detalii
Am difuzuare ..Realtek si difuzorul normal de culoare alba..Am dat click dreapta pe ambele si nu-mi apare nici-un troubleshoot.
Uite aici!
http://www.youtube.com/watch?v=orhplqhl6xw
Da clic pe linkul asta.
Funda?
Poti te rog sa-mi explici tu cum sa fac? Am windows 7.
Ms, dar cateodata scrie You just unplugged, you plugged device ( ceva de genu ) se poate sa fie ceva virus? Acum imi merge mersi, ai funda.Dar raspunde-mi te rog si la intrebarea asta.
You just unpluged-ai scos jakul din unitate
you plugged device-ai conectat jakul la unitate(boxele/castile)
Si nu iti face probleme nu ai nici un virus!
Sa sti ca si eu cateodata patesc chestia asta..scot difuzoarele(jaku din spate) sa le folosesc la telefon/tableta/mp3 si dupa ce le bag inapoi ba se aude ba nu samai aude..in final isi revine.
Nikoooooooo întreabă: