Si eu am avut probleme mari cu google, o data ce esti blocat esti global, nu incerca sa iti faci un cont nou ca degeaba, vezi sa iti deblocheze contul, eu sunt blocat de 14 luni si voi fii pe viata, te urmărește peste tot google, nu il poti păcăli
Pai nu am incalcat vreo regula de la ei, ci doresc sa schimb tara respectiva cu cea actuala. Stau asa din 2019 si nu stiu unde sa fac aceasta setare. Tot ma invart in cerc si ei imi spun ca mi-au furnizat la adresa mentionata pe site, adica in Germania. Cacamaca, eu nu mai sunt din 2019 la nemti. Mi se pare o idiotenie sa fi blocat iar daca iti refaci contul de adsense. Nici sa inchid contul nu mai merge.
Profilul de plata il poti închide, faci altul ca se poate, doar ca daca contul inițial e blocat trebuie să vb cu ei
Nu se mai poate inchide. Inainte da, acum iar au modificat ceva in sistem. Am incercat ieri sa il inchid si imi spune ca trebuie sa primesc un cod pe adresa x care era in Germania.
Din pacate contul de plata Germania e ramas in adsense si nu il pot schimba cu cel actual. Cont de plata nou e facut de multa vreme aici in Grecia si nu reusesc.
Intra in contul tau Google si schimba-ti datele acolo.
Este posibil sa primesti intrebari /coduri de verificare.
In contul Google sunt schimbate din momentul ce am revenit in Grecia. In Adsense Analytics menționează inca Germania. Contul plății de cont si el este tot pe Grecia cu contul nou al bancii din Grecia. Iar codul de verificare nu mi-a ajuns niciodata la posta Elena.
In Grecia la adresa mea nu a venit niciodată, am intrebat postarita mereu daca am primit vreun plic.
Cu toate astea, incetez sa mai imi bat capul si aseara mi-am transferat blogul pe wordpress.
Mulțumesc frumos pentru timpul acordat in incercarea de a ma ajuta.