Nu-i atat de simplu, laptopul are doar output pentru video, asta inseamna ca poti folosi un monitor sau un TV pentru a afisa imaginea de pe ecranul laptopului pe acel monitor sau TV.
Daca doresti sa folosesti laptopul pe post de monitor secundar pentru un PC,
trebuie sa folosesti Miracast, si se va face streaming/mirror.
Sau SpaceDesk, la fel.
Ca monitor principal, nu stiu daca se poate, atata vreme cat nu demontezi ecranul, si pui mana pe letcon (ciocan de lipit).
PS: O sa ai nevoie si de placa de control.
Da, extend monitor sau duplicat(vezi pe ambele monitoare acelasi lucru) 1. cablu hdmi sau cablu hdmi to usb(daca pc nu are port hdmi). 2. conectezi ecranul wireless
Nope, laptopurile au numai iesiri pentru video, nu si intrari.
La fel cum a scris si NLS, poti, dar numai prin videostreaming, iar daca este si slab, ma indoiesc ca vei obtine ceva relevant.
Degeaba mai consumi curentul.
Cu 1GB de RAM si componente pe masura, ai toate sansele sa vezi flux in 480p sau pe acolo.
Nici nu cred ca exista programe care sa mai ruleze pe XP si sa fie si fluente si utile.
Poate daca ai instala o distributie de linux ai avea niste sanse de compatibilitate... nu stiu acum cum se va descurca cu resursele.
Nu te mai obosi, Lucian4 se refera la conectarea unui monitor (sau TV) la un laptop.
Nu poti folosi ecranul unui laptop pe post de monitor decat ca monitor secundar (prin streaming, cum am zis mai sus), sau daca il dezmembrezi si te apuci sa lipesti fire.
Https://www.youtube.com/watch?v=CfirQC99xPc
Daca ai chef si timp de dezmembrat, aici gasesti pasii.
Dar eu am luat pentru 105 euro un monitor de 15" extern, destul de subtire, FullHD, nu are nevoie de alimentare la priza, singurul dezavantaj e ca ai nevoie sa conectezi doua cabluri:
un miniHDMI si un USB TypeC
(ambele in monitor, in PC vor merge HDMI normal si USB Type A)
flower236 întreabă: