| GennJayJay10 a întrebat:

problema mare cu pc.
Totu a inceput acum cateva zile pe win 7 se tot deconectau tastatura si mouse-ul asa ca din cauza asta am trecut la 8.1.Dar beleau a urcat si la asta, chiar mai rea ca un usb care se tot deconecteaza.Pe windows 8.1 incep sa imi faca lag toate jocurile dupa 15/30 de minute in el. Urca tot in full load iar de la 60 FPS ajunge la 2/3 apoi urca iar.L-am curatat si de praf si de virusi, de tot ce se putea curata si tot face asa. Chestia e ca sta in load doar cateva secunde si ma tot freaca la melodie de cred ca innebunesc cu el de gat.De ce face asta, vreo solutie care m-ar ajuta fara sa schimb iar win? Va spun din start ca am avut pe el si win 10 si a mers fara nici o problema, problemele au aparut dupa.Asa ca pc e destul de bun incat sa tina si 8.1. Va rog daca nu ati intampinat problema sau sa fi vazut la cineva treaba asta, nu adaugati lucruri aiurea.

9 răspunsuri:
| AlexandruBotoaca a răspuns:

Bun am nevoie de specficatiile la PC-ul tau printr-un reply, Iti recomand windows 10(NU-L FOLOSESC) Dar totusi ti-l recomand, eu folosesc windows 8.1 si nu am probleme. Totusi nu conteaza windows-urile ca se deconecteaza USB-ul ca o patesc si eu, o trebuit sa schimb tastatura si mouse-ul si inca e perfect.

| GennJayJay10 explică (pentru AlexandruBotoaca):

I5 2320,8 gb DDR3 1333, Nvidia GTX 750 1gb, Hdd Seagate Barracuda 1Tb.Totul a mers perfect pana acu 3/4 zile.

Răspuns utilizator avertizat
| GennJayJay10 explică (pentru ramon2473):

Este activat, dar ma tine cate o ora fara sa gaseasca update.

Bula
| Bula a răspuns:

Dupa simptomele descrise, e posibil sa ai defect electronic pe placa de baza sau sursa de curent.
Du unitatea la un service specializat pentru verificare aprofundata.

| GennJayJay10 explică (pentru Bula):

Era din win problema, am instalat iarasi 7 si totul a revenit la normal.

| AlexandruBotoaca a răspuns (pentru GennJayJay10):

Bun, am avut si eu problema aia, Trebuie windows 10/ sau 8.1 si mere perfect, Am aceleasi specificatii. Am patit.